Horoszkópok

2015.01.23. 14:55

Napi horoszkóp - A Halak és párja dobják fel a hétvégét!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma komoly elismeréseket zsebelhet be a munkahelyén. Élvezze is hát a sütkérezést a dicsfényben! Még ha vitába keveredne is az egyik munkatársával, biztos győztesen kerül ki!

Bika (április 21.–május 20.)
– A rossz hír, hogy most a gondjaiban nem számíthat másokra, magára maradt velük. A jó hír, hogy hamar túllendül majd rajtuk és hasznos tanulságokat szűrhet majd le belőlük.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Ma nem lesz semmi dolga, csupán annyi, hogy hátradőljön és élvezze az eddigi kemény munka gyümölcsét. Igen sűrű hét áll ön előtt, megérdemli a pihenést!

Rák (június 22.–július 22.)
– Jó pár teendője akad a mai napra, amiket képtelenség rendszerezés nélkül fejben tartani. Vegyen elő egy papírt és egy ceruzát, és írja fel az összeset. Ha átlátja a helyzetet, máris könnyebb!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Ideje befejezni minden régi dolgot az életében! Ha valami sehogyan sem megy, akkor nem tehet mást, mint túllép rajta. Egy csalódásból is sokat lehet profitálni!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Valaki egy olcsó trükkel próbálja az ön bolondját járatni, azonban hamar átlát majd a szitán és lebuktatja az illetőt! Legyen elég a győzelem, azért nem kell megaláznia az illetőt!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Végre-valahára lezárt egy fejezetet az életében, és jólesne szusszanni egyet, de legbelül tudja, hogy még nem teheti. A dolog utózöngéivel meg kell még birkóznia!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Remek tervei voltak a mai napra, de kártyavárként omlott össze az elképzelése egy váratlan ügy miatt. Szerencsére eléggé rugalmas ahhoz, hogy könnyen vegye az akadályt.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Komoly változásokon van túl, ami után célszerű egy önvizsgálatot tartani. Fedezze fel újra önmagát, és realizálja, hogy pontosan mire is vágyik legbelül!

Bak (december 22.–január 20.)
– Valaki személyében végre megtalálta lelki társát, akivel mindenben megértik egymást. Ez egyensúlyt ad önnek a mindennapokban, ami átlendíti majd a nehézségeken!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nem lenne jó döntés komoly dolgokba fogni a mai napon. Nem azért, mert nem képes rá, hanem, mert maradt még jócskán ideje, amivel szabadon gazdálkodhat. Pihenjen! 

Halak (február 21.– március 20.)
– Valamiért nem úgy bízik a partnerében, mint korábban, és nem biztos abban, hogy úgy szereti, mint korábban. Lepje meg valamivel és dobják fel a kapcsolatukat a hétvégén!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!