Horoszkópok

2015.03.18. 15:47

Napi horoszkóp - A Halak és párja lépjen a következő lépcsőfokra!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Már szívesen letenné a munkát a hétre, de a kötelességtudata tovább lendíti a nehézségeken. Ma viszonylag hamar végez majd a teendőivel és rápihenhet az utolsó munkanapra.

Bika (április 21.–május 20.)
– Úgy érzi, hogy útvesztőbe érkezett az életében, és nem is igazán tudja, hogy merre induljon tovább. Ha nem lát más kiutat, nyugodtan hallgasson az ösztöneire!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Lehet, hogy most egy bizonyos ügyben elragadják majd az érzelmek és elhamarkodottan dönthet. Most nem az első gondolat lesz a helyes, az egészen biztos!

Rák (június 22.–július 22.)
– El kellene egy kevés hátszél, de társai nem elég segítőkészek. Sőt, egyesek még hátráltatják is a munkájában. Csak magára számíthat, koncentráljon nagyon erősen a feladataira!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– A közelmúltban megvádolták valamivel, ami nem az ön hibája volt. Ma végre fény derül az igazságra és tisztára moshatja majd a nevét! Felszabadító érzés lesz!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Aki tudatosan kerüli az éles szituációkat, az nem is fogja megtanulni, hogy kell kezelni a különféle konfliktushelyzeteket. Ma vállaljon több kockázatot, élvezni fogja!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Valaki olyan feladattal bízta meg, amihez nem adott elegendő háttérinformációt. Nincs mese, abból kell főzni, ami van! Szerencsére ön így is megoldja az ügyet!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ha az utóbbi időben úgy érezte, hogy változásokra van szüksége, akkor a mai napnál keresve sem találna jobb alkalmat arra, hogy ezeket a módosításokat meglépje!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– A nagy dolgok is egészen kicsiben kezdődnek, így amikor valamiről azt hiszi, hogy soha semmi haszna nem lesz, hamarosan meg fog lepődni. Az hozza majd meg a sikert!

Bak (december 22.–január 20.)
– Felelősségteljes feladatot kapott a közelmúltban, amire száz százalékig készen is áll. A segítség azonban mindig jó, így bevonhatná egyik barátját is, ugyanis remek ötletei vannak!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Remélhetőleg kipihente magát, ugyanis mindjárt korán reggel fejest ugrik a munka sűrűjébe. A sok feladattal nagy sikerek is járhatnak, csak legyen kitartó!

Halak (február 21.–március 20.)
– Ideje lenne a következő lépcsőfokra lépni a kapcsolatában, amit már ön is érez egy ideje. Beszéljen vele párjáról, vagy csak lepje meg. Meglátja, hogy régóta vár a kérdésre!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!