Horoszkópok

2015.11.16. 18:58

Napi horoszkóp - A Halak feje felett sötét viharfelhők gyűlnek

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Valahogy úgy könnyedén megy majd az egész nap. Nem lesz semmi fennakadás, és amit már régóta szeretne, az is pont ma sikerülhet! Használja ki a nap minden percét!

Bika (április 21.–május 20.)
– Most már lassacskán döntenie kellene egy bizonyos ügyben, de még mindig nem elég biz-tos a dolgában. Siessen, nehogy aztán a két szék között a pad alá essen!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Utunk során néha szembesülni kell kudarcokkal is ahhoz, hogy igazán tudjuk élvezni a siker pillanatait. Ha hullámvölgybe került, akkor sem kell kétségbeesnie, hamar túl lesz rajta!

Rák (június 22–július 22.)
– Most minden a párkapcsolatáról fog szólni az elkövetkezendő napokban! Kicsit meg kellene próbálniuk felfrissíteni viszonyukat, hogy új szárnyakra kaphasson szerelmük!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Végre elcsitult maga körül minden, így most már ön is higgadtabb fejjel tud gondolkodni. Lehetősége lesz minden lezáratlan ügye végére pontot tenni!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Kicsit új irányt vett az élete az elmúlt napokban, amitől talán megrémült, mivel nem szereti a változásokat. Azonban egyáltalán nem kell tartania semmitől, jó az irány!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Érdemes lenne továbbmenni a kitaposott úton, mert a siker már tényleg csak karnyújtásnyira van öntől. Most már semmiképpen se adja fel a harcot!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Valami miatt elvesztette a hitét egy bizonyos dologban, így jóval nehezebben lát neki újra és újra a feladatoknak. Motivációt, értelmet kell találnia sürgősen!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Valami egészen kezdetleges dolog, ami szinte csak viccnek indult, mára szépen kinőtte magát, és egyre többet foglalkoztatja. Ez lenne az az út, amit annyit keresett?

Bak (december 22.– január 20.)
– Nem szabad mindennek fel-ülnie, amit hall. Nem lehet ennyire naiv, kicsit jobban járjon utána az információknak, mielőtt döntene egy fontos kérdésben!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– A nap legfontosabb feladatát nem a munkahelyén, nem az iskolában, hanem otthon fogja kapni. Viselje szívén a „megbízást”, mert csak önre számíthatnak ebben az ügyben!

Halak (február 21.–március 20.)
– Gyűlnek a sötét viharfelhők a feje felett, de egy módon még kihátrálhat a balhéból. Ez pedig nem más, mint az őszinteség! Különösen azzal szemben fontos, akit szeret!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!