Horoszkópok

2015.03.15. 17:16

Napi horoszkóp - A Halak húzzon bele a munkahelyén!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Már régóta érzi, de most már valóban itt az ideje, hogy egy-két dolgot helyretegyen az életében, emellett pedig új célokat kellene megneveznie! Sosincs késő változtatni!

Bika (április 21.–május 20.)
– Ha eddig halogatta azokat a döntéseket, amikkel előrébb juthatott volna a karrierjében, akkor ma ragyogó alkalmak kínálkoznak majd, hogy ezeket bepótolja! Itt az idő!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Különféle kételyek gyötrik a párkapcsolatát illetően az utóbbi időben. Azonban nem érdemes folyamatosan aggódnia, hiszen, ha a szerelem kölcsönös, minden más csak másodlagos!

Rák (június 22–július 22.)
– Már egy ideje csak robotol és semmi ideje nem maradt, sem magára, sem a barátaira. Ma végre lesz alkalma találkozni velük, így az este igazán kellemes kikapcsolódást nyújt majd!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Talán egy kicsit túl messzire ment egy ügyben, amibe amúgy sem kellett volna beleártania magát. Igyekezzen inkább kihátrálni a dologból, mielőtt elmérgesedne a helyzet!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem szabad magunktól megvonni, amire vágyunk. Főleg, ha lehetőségünk van megszerezni. Máskülönben egy életen át bánhatjuk, hogy elszalasztottuk az alkalmat.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– mai napon lesz lehetősége elgondolkoznia a saját jövőjén, ami azért hasznos, mert nagy változásokra várhatók. El kell döntenie, hogy milyen irányba indul majd el!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Meglátja, hogy túl fogja magát hajszolni, hogyha továbbra is ezt a munkaütemet folytatja. Több szünetet kellene tartania és kevésbé pörgős felfogásban dolgoznia!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Amikor már minden veszni látszik, akkor felcsillan a halvány reménysugár, hogy mindennel időben végezni fog. Egyik legjobb barátja fog a segítségére sietni!

Bak (december 22.–január 20.)
– Most végre szusszanhat egyet, mivel ma az ég adta világon semmivel sem kell majd törődnie, pláne nem idegeskednie. Fordítson időt magára, a családjára, barátaira!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nyugalomra és csendességre vágyik, amit igazán majd csak az este fog meghozni. A jó hír viszont, hogy kevesebb teher nyomhatja a vállát, mint amennyire félt a hétfőtől.

Halak (február 21.–március 20.)
– Talán túl sokat ábrándozott az utóbbi időben és a munkára kevesebb időt fordított. Ma egy kicsit bele kell húznia a munkahelyén, hogy utolérje magát és nyugodt hétvégéje lehessen!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!