Horoszkópok

2015.09.09. 17:20

Napi horoszkóp - A Halak könnyen nevetséges lesz, ha továbbra is haragot tart

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Érezze jól magát, és foglalkozzon azzal, amit ön szeret, de közben azért vigyázzon, ne váljon túl öncélúvá. Könnyen megbánthat valakit, ha nem törődik egy keveset az ő érzéseivel is.

Bika (április 21.–május 20.)
– Nagyon szélsőségesen fog viselkedni, a környezete nem igazán tudja, hogy pontosan mire is számítson öntől egy-egy hír hallatán. Ez természetesen nemtetszést válthat ki tőlük!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Szeretne előrébb tartani valamiben, de úgy véli, hogy megragadt egy bizonyos ponton. Nem tudja az okát, és azt sem, hogy hogyan léphetne innen tovább. Oka van mindennek!

Rák (június 22–július 22.)
– Nagyon keveset mozog mostanság, amivel veszélyezteti az egészségét! Tessék futócipőt húzni és gyerünk a szabadba! Alakítson ki magának valamennyi szabad- időt, hogy sportolhasson!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Két utat választhat, vagy beadja a derekát és megcsinál minden, önre bízott feladatot, vagy fellázad, hogy miért öntől várják ismét a csodát. Bárhogy is tesz, gondoljon a jövőjére!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Pont időben fogja átvenni az irányítást ahhoz, hogy megakadályozzon egy nagyobb ballépést. Ez olyan magabiztossággal tölti el, amit más területen is kamatoztat!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Elege van azokból, akik ön körül vannak, de nem fordíthat nekik hátat, mert csakis megfelelő kommunikációval oldhatja meg a mai feladatokat. Vágjon jó képet!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Nem szabad, hogy egy percre is lankadjon a figyelme, mivel nagyon fontos tárgyalásra készül, vagy valamilyen életbevágó döntés előtt áll. Este már nyugodtan pihenhet!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Akár hiszi, akár nem, a felmerülő problémákat csak nyugodt, higgadt fejjel tudja kezelni. A kapkodás ma nem vezet célra. Inkább adjon még egy kevés időt a döntésnek!

Bak (december 22.–január 20.)
– Nem mindenki fog egyetérteni a döntésével, de az idő majd önt fogja igazolni. Nyugodtan lépje meg tehát, amire készül, és higgye el, hogy rövid időn belül nagy sikert arathat!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Egy új szerelem van a láthatáron, amitől rengeteg jó dolgot kaphat, ugyanis még a karrierjét is segítheti az új viszony. A kérdés csupán, hogy készen áll-e egy új kapcsolatra.

Halak (február 21.–március 20.)
– Könnyen nevetségessé válhat, ha továbbra is haragot tart valakivel szemben, holott már a pontos okát se tudja, hogy miért veszett vele össze. Lépjen túl a dolgon!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!