Horoszkópok

2017.07.20. 12:28

Napi horoszkóp - A Halak ma bármit elérhet!

A Kos ma rengeteg embert vonz magához.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold kellemes kapcsolatban van az Uránusszal a Kos jegyében. Rengeteg embert vonz magához, néhányan akár a tanítványaivá is szegődhetnek Csak önön múlik, mit hoz ki belőlük.

BIKA (április 21.-május 20.) - Egy igen friss, vagy egy nagyon régi, már-már elfeledett kapcsolat felüdülést jelenthet, sőt, akár új mederbe terelheti életét. Kedvező nap ez egy kihívást jelentő feladat elvégzésére.

IKREK (május 21.-június 21.)- A Hold az Ikrek jegyében áll, jó fényszögekben. Nem látszik megerőltetőnek ez a mai nap, de ugyanakkor a biztonságot is ad, és sokat hoz a konyhára, ha kicsit igyekezni fog.

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold jó fényszögeket kap. Népszerű lesz a társaságban és az ellenkező nem tagjai között. A nagy haszon reménye se csábítsa veszélyes üzletekre, mert veszteséget jeleznek a csillagok.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ma ne akarjon tisztázni semmilyen konfliktust, mert minden ilyen szándék mintha olaj lenne a tűzre. Ha egy családtag a haragosa, akkor kétszer is gondolja meg, mit mond. Tegyen egy sétát munka után.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Ma minden fáradozásáért megjutalmazzák, ez elégedetté teszi. Ha fizetésemelésről akar tárgyalni, ma érdemes próbálkozni, most a főnökét is meg tudja győzni

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ne tegye magának olyan magasra a lécet! Ha eleve lehetetlen megfelelnie neki, akkor azzal csak a kudarc esélyét növeli. Elérhető célokat kell keresnie a magánéletben is.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Ön is tudja, hogy nem lehet minden nap sikeres. Ma ne számítson látványos eredményekre, és a lottó ötösre sem Egyszerűen érezze jól magát.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Ma különösen a kreatív és a művészeti munkák fognak sikerülni. A Jupiter kellemes fényszögben áll a Vénusszal, ez a nap szerencsésnek és termékenynek ígérkezik.

BAK (december 22.- január 20.) - Egyfajta csábító varázs veszi önt körül, és ezért még csak nem is kell sokat tennie. Ha társat keres, ma este ne maradjon otthon! A barátai bemutathatják valakinek, aki az első percben leveszi a lábáról a kedvességével.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A mai nap lehetősége lesz arra, hogy a pozícióját megerősítse. A munkahelyén ne viselkedjen se túl flegmán, se túl agresszíven. Ezzel lophatja be magát leginkább a főnökei szívébe.

HALAK (február 21.- március 20.) - Ha ma kell bármilyen szempontból új utakra térnie, akkor azt bizakodva teheti meg. Ez a magabiztosság jól áll önnek, és a hatása szinte mágikus: bármit is talál ki, ma sikerül elérni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!