Horoszkópok

2015.09.29. 12:15

Napi horoszkóp - A Halak ma gondolja át a szerelmi ügyeit!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Csupán egy ártalmatlan szóbeszédből indult az egész, de addig kombinált, míg nem csinált a bolhából elefántot. A helyzet azért nem annyira reménytelen, mint amilyennek lefesti!

Bika (április 21.–május 20.)
– Nagy határvonal húzódik a határozott fellépés és a rámenősség között. Vigyázzon, hogy melyik taktikát választja a nap folyamán, mert könnyen elúszhat valami, amiért régóta dolgozik.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Valaki a környezetében úgy van, hogy ha nincsenek egy véleményen, akkor inkább ne is beszéljenek. Ön próbál ezen változtatni, de az illető egyelőre haragtartónak bizonyul.

Rák (június 22.–július 22.)
– Nem a legjobb passzban van már napok óta, és ezen a lelkiállapoton csak az segíthet, hogyha olyasmit csinál, amihez igazán kedve van. Ha kell, kapcsolódjon ki egy keveset!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Környezete tejesen más véleményen van, mint ön, és nem szabadna elvetni azt a lehetőséget sem, hogy nekik van igazuk. Gondolja ezt is át, mielőtt döntést hoz!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Egészen eddig a segítségre várt, de közben ráébredt, hogy ezt a döntést csakis ön hozhatja meg. Mindenesetre jó érzéssel tölti el, hogy mások gondját akarják viselni.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Higgye el, az eredmény, aminek a kapujában van, kárpótolnia fogja a munka minden egyes gyötrelmes percéért. Ehhez azonban még egyszer neki kell lendülnie!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma egy igen fontos részletre lehet figyelmes, ha áttekinti a régebbi ügyeket vagy valamit jobban megvizsgál. Komoly anyagi lehetőséggel kecsegtet az ügy, így megéri!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Mostanában minden problémáját egy csapásra meg szokta oldani, és ebből kifolyólag talán kicsit könnyelműen kezelte a legutóbbi ügyét. Soha ne becsülje le a feladatot!

Bak (december 22.–január 20.)
– Nincs mese, ahhoz, hogy bele tudjon lendülni egy munkába, bizony tapasztalatot kell szerezni, az pedig csak idővel fog jönni. Legyen türelemmel és kialakul a saját üzleti stílusa.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Amikor az ember a legkevésbé számítana rá, mindig akkor történnek csodák! Sokáig feledhetetlen lehet a mai nap, pedig nem várt tőle semmi különö-set sem.

Halak (február 21.–március 20.)
– Szerelmi térten nem a legjobb döntéseket hozta az utóbbi időben, és ma egy újabb olyan szituációba keveredhet, amit talán eggyel tovább kellene gondolni. Persze, ön dönt! 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!