Horoszkópok

2015.09.25. 14:05

Napi horoszkóp - A Halak ne csak a sebeit nyalogassa!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Jól fog alakulni a hétvége, végre teljesen kipihenheti majd magát! Sőt, izgalmasan is alakulnak a dolgok, hiszen valaki olyanba futhat bele, akihez korábban komoly érzelmek fűzték.

Bika (április 21.–május 20.)
– Kisebb fennakadások fogják nehezíteni a napját, és hétvége ellenére valamennyit dolgoznia is kell majd, de kreativitásának hála hamar megoldódik majd minden és pihenhet is! 

Ikrek (május 21.–június 21.)
– A hétvégét szánja most a szórakozásra, hiszen annyit, de annyit dolgozott az utóbbi időben! Ha egyedülálló, most szinte kötelező kimozdulni, hogy megadja magának az esélyt. Megéri!

Rák (június 22.–július 22.)
– Sokat készült rá, hogy meglepjen valakit, de az illető nem úgy fogadta, ahogy remélte. Ne búsuljon, hiszen lehet, hogy az illető csak nem tudja mire vélni a dolgot öntől.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nagyon ügyeljen a lakására, és ha elutazik valahova a hétvégén, kétszer nézze meg, hogy bezárt-e minden ajtót, és hogy lekapcsolt-e minden elektromos berendezést!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Rendkívül mozgalmas napnak néz elébe, annak ellenére, hogy hétvége lesz és pihenést tervezett. Egy kellemes meglepetés azonban kárpótolni fogja a sok fáradozásért.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Lassan, de biztosan közelít a céljai felé, ami borzasztóan zavarja, mert már szeretne kézzelfogható eredményt látni. Higgye el, hogy jönni fog a siker, de dolgozzon tovább!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Nincs egyedül, és valaki nemcsak megérti, de vigyáz is önre, csak ezt nem mindig vette észre. Ő akkor is ott lesz magának, amikor úgy érzi, hogy mindenki elfordul. 

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Elég nyugtalanító előérzetei vannak, de ha a kezébe veszi a sorsának alakulását, akkor minden rendben lesz. Ha pedig már érte valami balszerencse, itt az ideje fordítani!

Bak (december 22.–január 20.)
– Az ismeretlen személyekkel legyen valamelyest óvatosabb, de ezt leszámítva nagyon kellemes hétvégének néz elébe. Egy sor új élmény éri, és remekül fog szórakozni a barátaival!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Olyan döntések sorát kell ma meghoznia, amik egytől egyig a közeljövőjére lesznek kihatással. Döntsön észszerűen, és akkor a későbbiekben sem fogja egész biztosan megbánni!

Halak (február 21.–március 20.)
– Higgye el, azzal semmit sem fog megoldani, ha csak az elmúlt dolgokon rágódik és a sebeit nyalogatja. Ha ki akar mozdulni ebből a helyzetből, akkor tennie kell érte!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!