Horoszkópok

2014.11.23. 15:00

Napi horoszkóp - A Halak örüljön az apró dolgoknak is

A Nyilasnak egy rendkívül fontos ügyben kellene mihamarabb döntenie.

Kos (március 21–április 20.) – Mindenki a maga sorsának a kovácsa, így ne fájjon a feje mások balgasága miatt. Vannak helyzetek, amikor nem lehet segíteni. Illetve éppen az a segítség, ha nem avatkozunk közbe!

Bika (április 21–május 20.) – Nézze reálisan a dolgokat, és rá fog jönni, hogy nincs miért aggódnia. Rengeteg energiát megspórolt volna magának, ha már korábban végiggondolja a dolgokat. Lazítson!

Ikrek (május 21–június 21.) – Kisebb vitába keveredhet ma a nézetei okán valakivel. Lehet, hogy ki kell állnia magáért egy nagyobb hallgatóság előtt is, tehát maradjon nyugodt, viselkedjen határozottan!

Rák (június 22–július 22.) – Nem kell attól félnie, hogy új ötleteit leszavazzák, önt pedig esetleg kinevetik miattuk. Bátran prezentálja őket még ma, és higgye is el, hogy sikert fog velük elérni!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Úgy érzi, hogy már megcsatázott valamiért, de mégsem született meg a várt eredmény. Egy hajszálnyira van a céltól, tehát ne éppen ma adja fel az álmait!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Egy-két dolgot szívesen a szőnyeg alá söpörne, de ezek felett sem lehet elsiklani. Egyszerű rutinmunkákról van szó, tehát ne nyomassza velük tovább a saját lelkét!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Nem jellemző önre, hogy tűzrőlpattant legyen, ezért környezete sincs éppen felkészülve erre a hangulatára. Kicsit hirtelenebb lehet, mint máskor, ezért vigyázzon!

Skorpió (október 24– november 22.) – Valaki mintha csak arra játszana, hogy önt kihozza a sodrából. Ne menjen bele ezekbe a vitákba, mert akkor neki szerez vele örömet. Inkább ne is foglalkozzon az illetővel!

Nyilas (november 23–december 21.) – Egy rendkívül fontos ügyben kellene mihamarabb döntenie, de ön már egy jó ideje rágódik a kérdésen. Próbálja elhatározni magát, nehogy a két szék között a pad alá essen.

Bak (december 22– január 20.) – Néha félre kell tegyük a saját gőgünket. Ma például nem várt segítséget kaphat valakitől, akit annyira nem kedvel. Önön múlik, hogy hagy-e segíteni magán.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Az utóbbi napok, hetek teljesen kizsigerelték. Ha teheti, munka után egyből hazamenjen és töltse pihenéssel a szabadidejét, hogy még egy utolsó nagy lendületet vegyen a hétre.

Halak (február 21– március 20.) – Az apró dolgoknak is tudni kell örülni! Sok kicsi pozitív történés színesítheti majd a napját, amiket remélhetőleg tud értékelni. Tudja, hogy aki a kicsit nem becsüli...

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!