Horoszkópok

2015.11.23. 16:19

Napi horoszkóp - A Halak remekül érezheti magát a barátaival

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Nyugodt hangulatban indult a hét, de mára lassacskán kezdenek felpörögni az események. Egy helyen falakba ütközhet, ami könnyen elveheti a lelkesedését!

Bika (április 21.–május 20.)
– Ön alapvetően nagylelkű és roppant kedves személyiség, de nem szereti a kötelező köröket. Ha valaki megmondja, mit csináljon, előszeretettel ágál a dolog ellen. Ma is ez történhet!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Higgye el, hogy ha igazán hisz valamiben, akkor az megér némi kockázatot! Lehetősége lesz a nap folyamán továbblépni, de csak akkor, ha elég bátran viselkedik!

Rák (június 22.–július 22.)
– Egy ideje erősen kételkedik, hogy vajon a megfelelő döntéseket hozta-e, de ma igazolást nyerhet afelől, hogy helyesen cselekedett. Az, hogy eredményre is vezet-e a tette, még nem derül ki.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– A bosszú sosem megoldás! Lehet, hogy most nagyon fáj az, amit egyik közeli ismerőse tett önnel, de ha visszaadja neki, attól magának nem lesz jobb.Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ma aztán álljon a sarkára, mert különben mások megpróbálják majd önre hárítani a felelősséget. Menjen elébe a dolognak, mert utólag már mentegetőzésnek hathatnak a szavai!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Már egészen közel került önhöz a kitűzött cél, amihez már csak egy apró lépést kell tennie. Azonban lehet, hogy ezt lesz a legnehezebb meglépni!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Borzasztó kedvetlen lesz ma, és nehezen fognak menni még a rutinfeladatok is. Éppen ezért, ha teheti, csak a lgszükségesebb teendőket lássa el!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Úgy volt, hogy még ráér egy bizonyos feladattal, de változtak a feltételek, önt pedig döntésre kényszerítik még ma. Hallgasson a megérzéseire, azok majd megmutatják az utat.

Bak (december 22.–január 20.)
– Ne fogjon olyanba, amiben nem hisz, mert így eleve kudarcra van ítélve. Ha kell, változtasson az elképzelésein, és azzal foglalkozzon, amihez van affinitása!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Rengeteg mindent betervezett mára, de már délre látni fogja, hogy ebből a fele sem fog megvalósulni. Ettől még ne kezdjen el kapkodni, mert az nem vezet jóra!

Halak (február 21.–március 20.)
– Önnek mindig is sokat jelentettek a barátai, így amikor ma egy találkozóra csábítják, a sok dolga ellenére sem tud majd nemet mondani nekik! Remekül fogják érezni magukat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!