Horoszkópok

2015.07.15. 13:11

Napi horoszkóp - A Halak spóroljon!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma roppant diplomatikusan kell viselkednie a párkapcsolatában, mert ha nem veszi figyelembe a párja kívánságait, akkor könynyen hatalmas vitába keveredhet. Legyen megértőbb!

Bika (április 21.–május 20.)
– Valaki a közelmúltban elrontott egy feladatot a munkahelyén, ön azonban akkor jár el most jól, ha nem keresi a bűnbakot, hanem inkább megpróbálja csapatban megoldani a gondot.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Minden porcikájával érzi, hogy a jelenlegi állapot nem tartható fenn. Nincs mese, elébe kell menni a változásnak, és még mielőtt a kártyavár összedől, megkezdeni a kárelhárítást!

Rák (június 22.–július 22.)
– Szinte mindenki olyan feladattal találhatja meg magát a nap folyamán, ami egytől egyig csak felbosszantja. A sokadiknál betelhet a pohár, de a dühe rossz emberen csattanhat.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– A jelenlegi helyzet valóban nem a legrózsásabb, de ön fordított már meg nagyobb hátrányból is „mérkőzést”. Csupán egy kicsit gondolkoznia kell, hogy megoldja!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem kell mindig megmagyarázni, hogy mit miért teszünk. Ha nagyon akarjuk, egyszerűen csak hinni kell a dologban és tenni érte, akkor pedig valóra fog válni előbb-utóbb. 

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nem hátrálhat ki egy bizonyos beszélgetés elől, hiszen az nagy kihatással lesz a jövőjére. Amit tehet, hogy megpróbál higgadt maradni, de még így is elvihetik az érzelmek.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma alaposan fel kell pörgetnie a munkát, hogy időben végezzen mindennel. Nem jó ötlet ismét hazavinni a feladatokat, hiszen otthon most másra kell koncentrálnia!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– A két véglet lesz a mai nap, ugyanis döcögősen indul, és nem is látja majd a végét. Azonban délutánra fordul a kocka és elrendeződik minden. Talán az őrangyala műve?

Bak (december 22.–január 20.)
– Ha továbbra is konokul ragaszkodik egy régi érzéshez, dologhoz, akkor egy sor érdekes és izgalmas élményről fog lemaradni. Ma alkalma lenne kilépni ebből, kérdés, akar-e.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– A saját dolgával rekordidő alatt végez, már-már gyanúsan hamar. Azonban más nem volt ennyire szerencsés, barátjának elkelne némi segítség. Vállalja a plusz munkát?

Halak (február 21.–március 20.)
– A számlájára pillantott és rossz érzés fogta el. Egyelőre nem veheti meg magának, amiről álmodott, pedig régóta nélkülöz miatta. Spórolnia kell még, nehogy felkopjon az álla.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!