Horoszkópok

2015.10.30. 20:12

Napi horoszkóp - A Halak számára nem minden az, aminek hitte

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Remek hetet tudhat maga mögött, és igazán boldog is, így egyáltalán nem zavarja, ha egy kis hétvégi munkára is ráveszik. Örömmel teszi a dolgát, mert tudja, hogy megbecsülik.

Bika (április 21.–május 20.)
– Ha a megérzései nem csalnak, akkor ma egy igen nagy fordulat állhat be egy, már régóta húzódó ügyben. Amit tennie kell, csupán az, hogy továbbra is sodródik az árral.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Valaki minden erejével azon van, hogy az ön rossz hírét keltse. Nem érdemes különösebben foglalkozni az illetővel, majd megunja, amikor észreveszi, hogy senki sem figyel rá.

Rák (június 22.–július 22.)
– Fel kell készítenie magát arra a tényre, hogy a hét még egyáltalán nem ért véget! Túlóráznia kell majd a hétvégén, ami borzasztó nehezen fog menni, de a végén büszke lehet magára!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Baráti kapcsolatai kissé megsínylették az ön körül végbemenő változásokat, amiken itt lenne az ideje változtatni. A hétvége tökéletes alkalom egy korsó sörre a barátokkal!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)
– Ön mindig, mindenkinek ott volt, amikor az segítségre szorult. Hasonló helyzetben önnek is jólesne némi támogatás, de rá kell jönnie, hogy nem mindenki olyan, mint ön!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Azt hitte, hogy letudott egy nagy feladatot, de hétvégén bebizonyosodik, hogy még közel sem értek véget a megpróbáltatások. Szerencse, hogy élvezi a kihívásokat!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Esélye lesz a hétvégén változtatni egy-két fontos részén az életének, csak arra kellene figyelnie, hogy mások érdekeit is tartsa szem előtt valamelyest. Legyen körültekintő!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nagyon kreatív hangulatában lesz egész hétvégén, de arra azért nem árt odafigyelni, hogy ne rugaszkodjon el a talajtól az elképzeléseivel. Egyelőre haladjon lépésről lépésre!

Bak (december 22.–január 20.)
– Nem is akar hallani egy bizonyos ügyről a hétvégén, de az beférkőzött a fejébe és nem tudja kiverni onnan. Mindenesetre a következő lépéssel célszerű lenne megvárni a hétfőt!

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Mindennap rájön, hogy jobb társra nem is lelhetett volna párjában. Tökéletesen kiegészítik egymást, és remekül megvannak. Hétvégén ráadásul egy pazar meglepetéssel készül.

Halak (február 21.–március 20.)
– Eddig mintha rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélt volna valamit, amiről most kiderült, hogy nem az, aminek hitte. Azért nem dőlt össze a világ, csupán tanulni kell a hibából!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!