Horoszkópok

2015.07.21. 10:38

Napi horoszkóp - A Halak új elképzelésekkel áll elő a munkahelyén

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Olyan irigylésre méltó lendülettel és kifogyhatatlannak tűnő energiával rendelkezik ma egész nap, amivel bármit meg tud oldani. Este egy vitában is könnyen felülkerekedhet majd!

Bika (április 21.–május 20.)
– Kicsit egysíkúvá váltak a mindennapok, talán valamelyest bele is fásult a teendőkbe. Valamit újítania kellene, akár egy régóta tervezgetett hobbi kipróbálásával. Jöjjön mozgásba!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Túl sokat morfondírozik azon, hogy mit csinált rosszul és mit jól, hol hibázott, és hol tehetett volna többet valamiért. Az élet nem folytonos önvizsgálatból áll, engedje el a dolgokat!

Rák (június 22–július 22.)
– Napok óta nem lát a méregtől, és ma ez óriási vitában csúcsosodhat ki. Nehéz lesz elkerülni, de ha alkalmazza a háromig számolós módszert, akkor talán megúszhatja a perpatvart. 

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Elkezdte összerakni a hatalmas kirakót, és lassacskán kitisztul a kép. Megérti mi, miért történt önnel. A fájdalmasabb útját választotta a felejtésnek, de most a végére ér.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Teljes mértékig a jó szándék vezérelte, de katasztrofálisan sültek el a dolgok. Emiatt ne legyen rossz érzése, mert a többiek is tudják ezt. Különben is, könnyen javítható a hiba!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Minden oka meg van rá, hogy büszke legyen magára, hiszen remek eredményeket ért el az utóbbi időben. Amikor ma számot ad a tudásáról, szemernyi kishitűsége se legyen!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Talán akkor jár el jól a nap folyamán, ha nem foglal állást senki mellett. Inkább legyen szemlélődő csupán, és csak akkor mondja el a véleményét, ha nincs más választása!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Egyik barátja nem mondja, de jól esne neki bár bíztató szó, mert nehéz döntés előtt áll. Valakinek biztosítania kell őt a támogatásáról, és mint barátnak, ez az ön dolga lenne!

Bak (december 22.–január 20.)
– Boldogan mondott igent egy feladatra, annak részleteit azonban nem közölték önnel. Most már, hogy ismeri a feltételeket, dönteni kell még ma, hogy így is vállalja-e a dolgot!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Az álmokat igenis valóra lehet váltani! Figyelje a jeleket, mert elképzelhető, hogy egy régi nagy vágya teljesülhet a nap folyamán, ha elég szemfüles és bátor hozzá, hogy belevágjon!

Halak (február 21.–március 20.)
– Új elképzelésekkel áll lő a munkahelyén, ami mindenkinek megkönnyíteni a feladatát, ám érdektelenségbe ütközik a többiek részéről. Semmiképpen se hagyja magát elnyomni!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!