Napi horoszkóp - A Halak vállalja fel a hibáit

2015. január 15., 00:01
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.–április 20.) – Ma hajlamos lehet egy kicsit elcsábulni és könnyen félretolni a munkát, pedig ha a feladataira koncentrál, akkor komoly eredményeket is elérhet a nap folyamán.

Bika (április 21.–május 20.) – Most kell eldöntenie, hogy a jövőben milyen úton halad majd. Remek ötletei vannak egy bizonyos ügyben, amiket megpróbálhatna kamatoztatni. Ne féljen meghozni a döntést!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Még egy és még egy feladatot le akar tudni a jól megérdemelt pihenés előtt, de így lecsúszhat a legjobb dolgokról. A saját maga érdekében tegye félre egyszer a munkát!

Rák (június 22.–július 22.) – Elvétve mindenki hibázhat, ezért ne szegje kedvét, ha ma valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezte. A lényeg, hogy tartsa magát az elképzeléseihez és hű maradjon az elveihez.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Túlságosan kimérten viselkedett az utóbbi időben, megtervezte még a tervezést is. Legyen egy kicsit lazább és hallgasson a megérzéseire. Remek meglepetések érhetik így!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Ma tartson egy kis szünetet végre és engedje meg magának azt, amit már olyan régóta szeretett volna megcsinálni. Ha nem lazít, akkor ma könnyen kihozhatják a sodrából.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ma különösen igaz lesz a mondás, miszerint mindig az első gondolat a helyes. Hallgasson megérzéseire, mert intuíciói megmutatják majd a helyes utat!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Most volt szabadságon, mégis nagyon kimerült. Ha pluszmunka adódik, mégis megéri bevállalni, mert nagyon jól profitálhat belőle. Aztán tényleg jöhet egy szusszanás!

Nyilas (november 23.–december 21.) – A szerelmi életében bekövetkezett változások mintha önt is kicserélték volna. Csak úgy duzzad az energiától és az erőtől, tehát, ha bármi terve volt, csak vágjon bele ma!

Bak (december 22.–január 20.) – Ma a segítségét kérhetik, aminek következtében lehetséges, hogy le kell mondania saját érdekeiről. Ön dönt, hogy mi a fontos, az önzetlen segítség vagy saját boldogulása.

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Partnere erősebb egyéniséggel bír, ami az elmúlt napokban feszültségeket okozott önök között. Bizonyos esetekben rá kellene hagyatkoznia, mert szüksége van az irányítására.

Halak (február 21.–március 20.) – Hirtelen felindulásból olyat tehet, amit később nagyon meg fog bánni. Próbáljon meg higgadt maradni és vállalni az esetleges hibát is. Senki sem tökéletes!


2015. január 15., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...