Horoszkópok

2015.04.03. 16:02

Napi horoszkóp - A Halakat teljesen elvarázsolta valaki, amitől máshogy látja a világot

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Megpróbálja elferdíteni a valóságot, kicsit kiszínezni a torznak tűnő képet, azonban ettől még nem jön helyre az, ami elromlott. Nincs mese, tovább kell lépnie! Ne szomorkodjon húsvétkor!

Bika (április 21.–május 20.)
– Éppenhogy befejezte egyik fontos feladatát, máris megtalálja egy másik. Azonban ez nagyon kedves lesz a számára, hiszen az érdeklődési köréhez nagyon is passzol.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Hosszú távon kellene gondolkodnia, mert jelenlegi elképzelései nem az állandóságon és a következetességen alapulnak. Azonban ne most törje ilyeneken a fejét, inkább pihenjen!

Rák (június 22.–július 22.)
– Ne kommentálja a feladatot, tűnjön az akármilyen nehéznek is elsőre. Kevés ideje lesz rá és valóban terhes lehet a dolog, de utána a családdal élvezheti a húsvétot és a hosszú hétvégét. 

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nem várt szövetségesekre lel majd a mai nap, olyanokra, akik eddig nem igazán álltak ki ön mellett. Az ünnepi készülődésben nagyon jól jön egy kis segítség!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Csakis saját magával kellene foglalkoznia a hétvégén, munkával még véletlenül sem. Húsvétra a legfontosabb feladata az legyen, hogy ki kell pihennie az elmúlt heteket!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Szétszórt lesz ma, sok mindent elfelejt majd. Azonban nem a képességeivel van gond, hanem sokkal inkább azzal, hogy mindent egyszerre akar megoldani így húsvét előtt.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Érdemes ma folyamatosan mozgásban lennie, mert egy sor lehetőség vár önre, ha nem a fotelben üldögél. Szerelmi életében is végre pozitív változás állhat be!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Felesleges aggódnia a jövője miatt, mert végre rendeződni látszik minden, különösen az anyagi helyzete. Most már a jelen feladatai kössék le a figyelmét!

Bak (december 22.–január 20.)
– Azt hiszi, hogyha elkerüli valakinek a társaságát, akkor kitérhet a válaszadás elől. Mivel családtagról van szó, elég nehéz lesz kivitelezni, hogy ne találkozzanak a hétvégén.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Engedjen a kreativitásának és nagyon könnyen fogja venni a napot. Otthon játszi könnyedséggel oldja meg az ünnepi készülődésben felvetődő gondokat is!

Halak (február 21.–március 20.)
– Valaki annyira elvarázsolta, hogy teljesen máshogy látja a világot. Kicsit gyengédebb mindenkivel szemben, könnyebben fogja fel az életet, és persze vidámabb is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!