Horoszkópok

2015.02.13. 16:50

Napi horoszkóp - A Halaknak ragyogó ötletei vannak

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Olyan emberekkel fog találkozni, akik nem teljesen az ön stílusát képviselik. Ítélkeznie azonban még véletlenül sem szabad, inkább próbáljon tőlük tanulni, amit csak lehet!

Bika (április 21.–május 20.) – Egy őszinte beszélgetés felnyitja a szemét, és valaki olyan iránt támadhatnak komoly érzései, akire eddig soha sem tudott volna így tekinteni. Hiába, a szerelem kiszámíthatatlan!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy váratlan esemény teljesen átírja a napját, de nem kell megijednie, mert pozitív változások történnek ön körül. Ráadásul egy fontos ügyben jó eredményekről kap hírt!

Rák (június 22.–július 22.) – Remekül alakul majd a nap, önnek mégis szinte egyre rosszabb lesz a kedve. Próbáljon meg egy keveset pihenni, kikapcsolódni, mert úgy néz ki, hogy más nem segíthet!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Rendkívül mozgalmas napja lesz, mellé jó hangulata és nagy életkedve. A nap pozitív kicsengését pedig csak tovább fogják fokozni a lelki és érzelmi hatások.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Ma figyeljen az apró részletekre, mert ezeken múlhat a sikere! Lehet, hogy lassan halad majd a teendőivel, de így éri el a kívánt eredményt a nap végén!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Segítséget kér valakitől, és mivel apróságról van szó, nem gondolja, hogy ez problémát jelent. Sajnos csalódnia kell, de ön elég talpraesett, hogy megoldja megoldja!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma félre kell tolnia a saját dolgait. Meglátja, hogyha el tud attól vonatkoztatni, hogy mi a legjobb önnek, és csapatban tud gondolkodni, akkor remek napja lesz!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ha adódik egy kényes kérdés, mindenképpen még idejekorán üljön le az illetővel és tisztázza azonnal az esetleges problémát. Később nagyobb gondot okozhat az ügy!

Bak (december 22.–január 20.) – Komoly munkát tett le az asztalra, és egy kis elismerés jólesne a lelkének, de nem kapja meg senkitől. A legfontosabb azonban, hogy magának bizonyított, ezt ne felejtse el!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Egyik barátjának komoly anyagi problémái adódtak. A büszkesége nem engedi, hogy kérjen öntől, ezért, ha tud segíteni neki, elébe kellene mennie a kérdésének.

Halak (február 21.–március 20.) – Ragyogó ötletei vannak, azonban még csak a tervezési stádiumban van egyelőre. Valaki siettetni akarja, de ne engedjen az illetőnek, hagyja inkább kiforrni az elképzeléseit!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!