Horoszkópok

2014.06.25. 13:14

Napi horoszkóp - A Kos adjon ma esélyt magának a boldogságra

Kedves Szűz! Egy mosoly sokkal többet ér!

Kos (március 21–április 20.) – Kedves Kos! Adjon ma esélyt magának a boldogságra, ne tagadjon meg minden jót, senki sem kéri öntől, hogy mártírként élje a hétköznapjait. Csempésszen bele örömöt is!

Bika (április 21–május 20.) – Egy furcsa telefonhívás felzaklathatja ma a Bika lelkivilágát, egész nap nem tud napirendre térni felette. Pedig nem ártana, ugyanis sokkal fontosabb dolgai is lennének ma.

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikrek kiválóan érzi magát a magányában, ám észre kellene vennie, hogy családtagjainak ez egyáltalán nem esik jól, ők bizony még mindig igénylik az ön társaságát.

Rák (június 22–július 22.) – Kedves Rák! A mai napon kizárólag öntől függ, hogy a pozitív vagy a negatív gondolatait hagyja eluralkodni. Szeresse magát jobban, kedvezzen magának és örüljön az életnek!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Az Oroszlán egy olyan helyzetben találhatja ma magát, amivel először nem is tud mit kezdeni, utána meg pont olyat tesz, amit nem kellett volna. De korrigálhatja a hibáját!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Kedves Szűz! Egy mosoly sokkal többet ér, mint bármilyen magyarázkodás – ezt tanácsolják önnek mára a csillagok. Mindenképpen érdemes ezt fontolóra vennie!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Kimerültnek, fáradtnak, levertnek érezheti magát, azonban ennek semmi különösebb oka nincs, mindössze az, hogy túl sokat dolgozik. A ma estét szentelje a relaxálásnak.

Skorpió (október 24– november 22.) – A Skorpió csak kapkodja a fejét, annyi változással és meglepetéssel szolgál ez a nap. Amit már nem is remélt, még az is valóra válhat a mai napon, ha teret enged az érzéseinek.

Nyilas (november 23–december 21.) – A szingli életforma egyáltalán nem jön be önnek, ezt be kellene végre látnia. Mozduljon ki otthonról, legyen ön a kezdeményező, ne ijedjen meg egy kis flörttől.

Bak (december 22– január 20.) – A Bak ma találkozhat valakivel, aki hasonlóan gondolkodik, mint ön, ráadásul egyedülálló. Ha nem akar tovább magányosan élni, akkor itt a nagy lehetőség önnek!

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Vízöntő nagy mestere az intellektuális humornak, s ha azt még egy kis erotikával is fűszerezi, biztos lehet abban, hogy szívügyekben célba talál a mai napon.

Halak (február 21– március 20.) – A Halak nagyon szeret másoknak önzetlenül segíteni, és soha nem vár érte viszonzást. Ma is lesz lehetősége erre, megvigasztalhat egy embert a nagy bánatában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!