Horoszkópok

2015.11.11. 16:31

Napi horoszkóp - A Kos egész nap sürög-forog majd!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma akkor lesz boldog, ha folyamatosan süröghet-foroghat, szervezhet. Szinte egy pillanatra se fog megállni, tényleg irigylésre méltó tempót fog diktálni egész nap!

Bika (április 21.–május 20.)
– A környezete ma rendkívül élvezni fogja a társaságát, mivel remek kedvében lesz egész álló nap. Valaki közülük másfajta rajongással tekint önre, ami magának is feltűnik.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Mindenki óva inti attól, hogy elsiessen valamit, és valóban a kivárás lehet a jó taktika a nap folyamán. Az alkalom úgyis el fog jönni, csak ki kell várnia azt a pillanatot!

Rák (június 22.–július 22.)
– Száznyolcvan fokos változtatást szeretne eszközölni az életében, mert úgy érzi, hogy keveset mozog mostanság. Ha tartja magát az elképzeléseihez, akkor pár hét alatt elérheti céljait.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Pontos ütemtervvel rendelkezett a napra nézve, amit egy váratlan hír boríthat fel teljesen. Azonban ez csak először tűnhet negatív kicsengésűnek, jó következményei lehetnek!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ahhoz, hogy százszázalékosan tudjon koncentrálni egy bizonyos feladatra, a többi teendőjét egy időre háttérbe kell hogy szorítsa! Csak így érheti el a kitűzött célt!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Érdemes lenne hideg fejjel is átgondolni egy bizonyos ügyet, mert legutóbb nem biztos, hogy a legkifizetődőbb következtetésre jutott. Most még van lehetősége korrigálni!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– A szokottnál is több időt tölt morfondírozással, és talán túlságosan is befelé fordul majd. Ennek a kapcsolatai látják majd kárát, amit nem szabadna hagynia!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Túl korán örült valaminek, ami még közel sem volt lefutott ügy. Most mások kerültek előnyös helyzetbe, amit még ugyan megfordíthat, de borzasztó nehéz dolga lesz!

Bak (december 22.–január 20.)
– A lelke mélyén még mindig fortyog valaki miatt, aki lehet, hogy közrejátszott egy balul sikerült ügyben, de már elnézést kért érte, és tényleg megbánta a dolgot. Megbocsájthatna neki!

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Próbáljon megállni egy percre és átgondolni a feladatait. Akkor végre tud majd egy kicsit nevetni is, hogy milyen felesleges és buta dolgokon rugózott eddig.

Halak (február 21.–március 20.)
– Valójában sokkal jobb a helyzet, mint amilyennek a kollégái, barátai előtt lefesti. Kevesebbet kellene panaszkodnia, hiszen tudja, aki a kicsit nem becsüli...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!