Horoszkópok

2015.01.22. 15:31

Napi horoszkóp - A Kos engedjen meg magának egy kis luxust

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Sűrűbben meglephetné magát valami aprósággal! Ne garasoskodjon, és pláne ne rágódjon ma annyit az anyagi helyzetén, mert nyugodtan megengedhet magának egy kis luxust ön is végre!

Bika (április 21.–május 20.)
– Ma a szerelem lesz a középpontban, nagyon kellemes időt fog együtt tölteni a párjával. Az utóbbi napokban keveset találkoztak, ezért igazán különleges lesz a mai nap! 

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Vannak célok, amik elsőre teljesen jelentéktelennek tűnhetnek, és nem az elérésük szolgál fejlődéssel. Sokkal inkább az oda vezető út ad valami újat a jellemnek!

Rák (június 22.–július 22.)
– Egy olyan találkozás vár ma önre, ami nem éppen van ínyére, de sajnos túl kell esnie rajta. Vágjon jó képet a dologhoz és essen túl rajta! Csak bátran és magabiztosan!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nem tart már annyira a felelősségvállalástól, mint korábban. Ez pozitív változást eredményez majd az életében, a fordulat pedig akár már ma is beállhat!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem kevés bátorság kell ahhoz, hogy szembenézzen azzal, amitől fél. Ön azonban nem riad vissza semmitől, és mindenképpen a végére szeretne járni valaminek!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Sokat túlórázott az utóbbi időben és nagyon keményen dolgozott, de a munkáját nem ismerik el kellőképpen. Ez nem szabad, hogy kedvét szegje! Csak így tovább!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Tudni kell nemet mondani! Valaki az ismeretségi köréből rá akarja venni valamire, amiből tudja, hogy ki kellene maradnia. Ne engedjen a kísértésnek!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Az egyik legjobb barátja már-már kezd önre megharagudni, amiért a találkozójukat folyton elnapolja. Szakítson rá pár órát, hiszen neki is mindig volt ideje önre!

Bak (december 22.–január 20.)
– Úgy érzi, mintha soha nem akarnának elfogyni a feladatok, ahogy végez az egyikkel, már szinte lemaradásban van a következővel. Hamarosan elül a vihar és fellélegezhet!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ma nem szabad tétlenkednie! Két kézzel meg kell ragadnia a kínálkozó lehetőségeket, és akkor meglátja, hogy egy nagyon sikeres napot zárhat majd!

Halak (február 21.–március 20.)
– Valaki felnyithatja a szemét ma, és ezáltal teljesen más megvilágításba kerül egy-két dolog. Olyan változás ez, aminek hosszú távú hatásai lehetnek az életére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!