Horoszkópok

2016.01.27. 18:50

Napi horoszkóp - A Kos ma megismerkedik valakivel, aki nagy hatással lesz rá

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Ma lehetősége lesz megismerkedni valakivel, aki nagyon nagy hatást gyakorol majd önre. Először még tart attól, hogy megnyíljon az illető előtt, de szépen lassan feloldódik.

Bika (április 21.-május 20.)
- Nehezen tud összpontosítani, valami folyamatosan eltereli a figyelmét a kitűzött célokról. Mielőtt továbbmenne meg kellene fejtenie az okát, vagy, ha tudja, megoldania azt!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Kicsit meg kell állnia, hogy meghallgathassa a legbelső vágyait. A nagy hajtásban talán meg is feledkezett arról, hogy mit miért csinál. Motiváció nélkül nem fog előrébb jutni!

Rák (június 22.-július 22.)
- Ma különösen fontos lesz, hogy ki tudja élvezni azokat a pillanatokat, amikor egy kis szusszanásnyi pihenőhöz jut. Muszáj kellőképpen feltöltődnie a feladatok előtt!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Talán jó lenne, ha kicsit körültekintőbben bánna a pénzügyeivel, mert éppen csak, hogy kilábalt egy rossz döntés következményeiből. Most nem hiányzik egy kétes üzlet!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Ha habozás nélkül egyből belevág a teendőkbe, akkor a dolgok végére érhet, még a munkaidő lejárta előtt. Azonban, ha elkezd megint ábrándozni, akkor túlóra lesz a vége!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Bátran kitart az elképzelései mellett a legnehezebb időszakokban is, ami igazán különlegessé teszi a kollégái között. Senki kedvéért ne veszítse el ezt az erényét!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Most már nem hátrálhat ki, ma vár ugyanis önre egy igen kellemetlennek ígérkező találkozás. Nem ez lesz a legjobb beszélgetése, de hamar túlesik rajta!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Nehezen talál kihívásokat, és azon kapta magát, hogy nem motiválja a munkája. Ez az idő előrehaladtával rosz-szabb lesz, így lehet, el kellene gondolkoznia a váltáson!

Bak (december 22.-január 20.)
- Ön mestere annak, hogy a legkevesebből a legtöbbet hozza ki, ezzel a képességével pedig nem tudnak versenyezni a többiek. Ma egy olyan feladatot kap, amit csak ön oldhat meg!

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Még ha párkapcsolatban is él, nagyon hízelgőnek találja majd a bókokat, amiket ma kapni fog. Ezek a megjegyzések azért nem tudják megingatni a párja iránt érzett szerelmet.

Halak (február 21.-március 20.)
- Ma sok múlhat azon, hogy felmer-e vállalni egy elképzelést, vagy nem. Elsőre talán még önnek is kicsit meredek a tervezete, de ha jobban belegondol, működhet a dolog!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!