Horoszkópok

2014.10.30. 15:32

Napi horoszkóp - A Kos menjen este lazítani

A Mérleg szerelmi élete végre a helyére került

Kos (március 21.–április 20.) – A napokban megszokott paprikás hangulata ma végleg távozhat, már nem bosszantja olyan könnyen fel magát apróságokon. Este menjen kicsit lazítani, elvégre jön a hétvége!

Bika (április 21.–május 20.) – Irigylésre méltó formában van és környezete is csak csodálkozik a lendületén. Ezzel a vehemenciával fogja könnyedén lehozni a mai napot is! Csak így tovább tehát!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Tartózkodjon a vitás helyzetektől, mert valaki olyat bánthat meg a nap folyamán, aki nem szolgált rá a kemény szavakra. Csak szépen nyugodtan! Mindjárt itt a pihenés ideje!

Rák (június 22.–július 22.) – Hajlamos lehet ma óvatlanul első indulatból dönteni. Van, hogy a hirtelen megérzésre kell hagyatkozni, de ez ma nem lesz igaz. Járja körbe a dolgot, mert az fogja meghozni a sikert!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Bár nagyon nehéz meggyőzni bármiben, mégis, ha belemegy a mai napon kínálkozó lehetőségbe, nagyon jól járhat. Ne tartson az ismeretlentől, fő a bátorság!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egyetlenegy feladatra kell most koncentrálnia és remekül csinálja. Nagyon jól tartja kézben a dolgokat, ezért ne hagyja, hogy bármi elvonja a figyelmét róla!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Szerelmi élete végre a helyére került, tehát nem véletlenül lát mindent rózsaszínben. Tervezzen párjával egy utazást is akár, és nyújtsák hosszúra a hétvégét!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nem érdemes most a kényes kérdéseket feszegetni, ha valamilyen téren felvetődnének. Szeret irányítani, de inkább csak sodródjon az árral, néha azt is kell!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Készítsen jegyzeteket, vagy időbeosztást, mert a sok teendő közepette teljesen elveszni látszik és sok mindent elfelejt. Haladjon szépen sorjában!

Bak (december 22.– január 20.) – Anyagi helyzete lassacskán rendeződik. Erősen hónap vége van, és ezt az ön pénztárcája is megérzi, ezért még várjon azzal a kiadással. Hamarosan megajándékozhatja magát vele!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Szembe jöhet magával a múlt a mai napon valamilyen formában. Jobban tenné, ha nem foglalkozna vele. Egyszer el kell engednie a régi érzéseket!

Halak (február 21.– március 20.) – Hosszú pihenőt tart a hétvégén, mert már ma megkezdheti. Semmi komolyabb feladat nem ígérkezik, így végre kikapcsolhat és jöhet a megérdemelt szusszanásnyi szünet.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!