Horoszkópok

2015.10.20. 11:04

Napi horoszkóp - A Kos nagy lendülettel teszi a dolgát, de maradjon ideje a családjára, barátaira is!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Még mindig tele van tettvággyal és továbbra is nagy lendülettel teszi a dolgát, ami tényleg elismerésre méltó. Csak arra figyeljen, hogy barátaira és családjára is hagyjon időt!

Bika (április 21.–május 20.) – A megfelelő hozzáállás nagyon fontos lehet ma egy nehéz ügyben. Ön is tudja, hogy a nem akarásnak nyögés a vége! Emberelje meg magát, vegyen egy nagy levegőt és lásson hozzá!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nem mindig jó taktika a totális támadás, mert nagyon megégetheti magát, de vannak alkalmak, amikor nem lehet más utat választani. Ma adjon hangot véleményének!

Rák (június 22.–július 22.)
– Ma mindent feketének vagy fehérnek fog látni, ami nem is baj, mert egy sor olyan döntés meghozatala vár magára, amiben mindenképpen határoznia kell, és ez segítségére lesz!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Alaposan próbára teszik ma a képességeit, mert szinte minden ügyben önhöz fordulnak a munkahelyén. Annak ellenére, hogy ebédelni sem lesz ideje, élvezni fogja a helyzetet!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)
– A szeme előtt zajlik egy drámai emberi küzdelem a sorssal és az élettel, és szinte megőrül, mert nem tudja, hogyan segíthetne. A legnagyobb segítség, hogy ön ott van neki!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nagyon sok mindent akart egyszerre elvégezni, aminek a fele se jött össze a tegnapi napon. Megpróbál még egyszer nekifutni, de nem érzi az erőt magában. Pihenjen egyet!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– A mai nap a rokonságról szólhat. Valamelyik közeli hozzátartozója, akivel ma végre összefutnak, panaszkodik majd önnek, hogy keveset találkoznak és beszélhetnének többet.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Rosszkedvű lesz ma, amit egy párjával történő nagy beszélgetés enyhíthet csupán. Vegye rá kedvesét, hogy már a délutánt is töltsék együtt, akkor szép nap kerekedhet a maiból!

Bak (december 22.– január 20.)
– Nehéz helyzet vár ma önre, mivel egyszerre kellene két helyen is megjelennie, ráadásul mindkettő roppant fontos. Ha elmagyarázza a problémáját, felettese biztosan megérti!

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Ma aztán megmutathatja majd, hogy milyen fából is faragták! Alkalma nyílik rivaldafénybe kerülni a nap folyamán, hála egy olyan szerepkörnek, amiben otthonosan mozog!

Halak (február 21.–március 20.)
– Rendkívül fontos lesz ma a megfelelő kommunikáció, mert így a munkáját jelentősen megkönnyítő, fontos részletekre derülhet fény. Utána nagy pihenőt tarthat majd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!