Horoszkópok

2015.03.22. 17:27

Napi horoszkóp - A Kos telis-tele van energiával

A Kos telis-tele van energiával, folyamatosan rohan és túlbuzgón csinálja a dolgát.

Kos (március 21.–április 20.) – Telis-tele van energiával, folyamatosan rohan és túlbuzgón csinálja a dolgát. Az erejéből még mások megsegítésére is jut majd, amivel remek kapcsolatok alakít ki.

Bika (április 21.–május 20.) – Ha nem számít gyakorlott flörtölőnek, akkor ma könnyen félreérthetik a szándékait, és olyanban kelthet hiú reményeket, aki talán többet érez maga iránt, mint ön gondolná.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nagy lendülettel vágott bele valamibe, szívesen vállalta a feladatot, azonban az mostanra kezd teher lenni. Ellenben nem eshet csorba a becsületén, amit elvállalt, fejezze is be!

Rák (június 22.–július 22.) – Nem szabad hagyni, hogy a problémája elhatalmasodjon! Ha több teendője is van mára, akkor kezdje a legkisebbel és haladjon lépésről lépésre. Így sikeres napot zárhat!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ma vigyáznia kell, hogy kivel oszt meg titkokat, ugyanis ha arra nem érdemes embernek is elmondja őket, pillanatok alatt ellenségei is megismerik gyenge pontjait!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Nem az a típus, aki elfordítja a fejét, ha problémával találkozik. Ebből kifolyólag nehézségei akadhatnak a nap folyamán, de este nyugodt lelkiismerettel térhet nyugovóra!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Szeretné, ha a másik fél is úgy állna kettejük kapcsolatához, mint ahogy ön. Úgy érzi, többet áldoz szerelmükért, mint a társa. Beszéljen erről a gondról a párjával!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ön karakán ember, ami a szívén, az a száján is! Amikor a tanácsát kérik a mai napon, az őszinte véleményét szeretnék hallani és nem azt, amit hallaniuk kell!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Már régóta töri a fejét egy továbbképzésen vagy különórán. Érdemes lenne belevágnia, vagy legalábbis ma körbejárnia a lehetőségeket! Többre képes ugyanis a jelenleginél!

Bak (december 22.– január 20.) – Remekül építi a karrierjét, sokat dolgozik és példaértékű a lelkiismeretessége. Azonban baráti kapcsolatait borzasztóan elhanyagolta az utóbbi időben! Ezen változtatnia kellene!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ahhoz, hogy a legjobb eredményt érje el egy bizonyos ügyben, mások segítségére is szüksége lesz. Bátran vonja be barátait is, ne tartson ennyire a csapatmunkától!

Halak (február 21.– március 20.) – Folyton falakba ütközik egy régóta húzódó feladat során. Szeretné megoldani, de sehogyan sem megy. Talán egy kis időre félre kellene tennie a dolgot és mással foglalkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!