Horoszkópok

2015.04.28. 13:23

Napi horoszkóp - A Kos többre vágyik

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)

– Nem elégszik meg azzal, ami jelenleg ön előtt van. Többre vágyik, de tudja, hogy nem kaphatja meg egykönnyen. Azonban nem szabad, hogy illúziói legyenek, gondolkozzon reálisan!

Bika (április 21.–május 20.)

– Sajnos csalódni fog ma valakiben, aki közelebb áll önhöz. Ne hagyja, hogy az egész balhét ön vigye el, álljon ki az igazáért. Pláne nem szabadna, hogy a szívére vegye a dolgot!

Ikrek (május 21.–június 21.)

– Az eredményért, amit kitűzött maga elé mint célt, még valamennyit tennie kellene, pedig az energiái már merülőben vannak. A hosszú hétvége előtt még indíthat egy nagy hajrát!

Rák (június 22–július 22.)

– Fel kellene húznia azt a futócipőt ismét és kocogni egyet, vagy valamit sportolni munka után, ugyanis az utóbbi időben nagyon elhagyta magát. Itt az ideje változtatni!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)

– Partnere megpróbálja olyan dologba hajszolni, ami nem az ön ízlése. Eldöntheti, hogy jó pofát vág a dologhoz és ismét enged, vagy nemet mond és kirobbant egy kisebb vitát.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)

– Valaki nélkül nem tud továbblépni, és ugyan a saját maga részét már régen elvégezte, még várnia kell az eredményre. Legyen türelemmel és ne siettesse az illetőt!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)

– Itt lenne az ideje mérlegelni és lassítani a tempón, mert ha így folytatja, előbb-utóbb kikényszeríti a hibázást. Inkább csináljon valamit lassan és tartson tovább a feladat!

Skorpió (október 24.–november 22.)

– Hajlamos lehet túlidealizálni másokat, míg magát háttérbe szorítja. Különösen igaz ez friss párkapcsolatában, melyben ne helyezze partnere érdekeit a sajátjai elé!

Nyilas (november 23.–december 21.)

– Olyan megoldáson kell törnie a fejét, ami az egész környezetének megfelelő lesz. Alaposan oda kell figyelnie, mert kicsit szétszórt, könnyelmű lehet a nap folyamán.

Bak (december 22.–január 20.)

– Eléggé ideges hangulatban lesz a nap folyamán és talán túl sötéten is látja a jelenlegi helyzetet. Azonban minden másképpen fest majd, ha felcsillan egy halvány reménysugár!

Vízöntő (január 21.–február 20.)

– Egy valamire nem alkalmas a mai nap, az pedig a komoly tárgyalás. Nem igazán fog működni a kommunikáció ön és a másik fél között, nagy félreértések kerekedhetnek!

Halak (február 21.–március 20.)

– Új barátságok vannak kialakulóban a láthatáron! Nagyon fogja élvezni az ismerkedést, ráadásul még komoly előnyre is szert tehet a barátkozó természetének köszönhetően.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!