Horoszkópok

2014.09.25. 15:26

Napi horoszkóp - A Kos új területen is sikert érhet el

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Buzog a tettvágytól, rengeteg felesleges energiát érez magában, amit próbál a tanulásba vagy a munkába ölni. Olyan területen is sikereket érhet el, amik teljesen újszerűek lehetnek önnek.

Bika (április 21.–május 20.)
– Kreatív énjének ma szabad utat kell hogy adjon. Ha például régóta át szeretné rendezni a lakását, akkor arra megfelelőbb alkalmat keresve sem találhatna a mostaninál.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Mostanság mindenki önre akaszkodott, és bár ezt nem érezte tehernek, így hétvégére azért alaposan elfáradt. Próbáljon meg a hétvégén végre magával is foglalkozni.

Rák (június 22.–július 22.)
– Ma olyan helyzetbe kerülhet, amikor a szakértelmére számítanak, de nem feltétlenül kell hozzászólnia a témához. Ha nincs rálátása a dologra, nyugodtan mondja meg, hogy nem tud segíteni.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nagyon eltökélt. Ez a hétvége sem a pihenésről fog szólni. Pénteken is nehezen fogja abbahagyni a munkát, mert minél előbb meg akarja valósítani a céljait.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem szívesen megy bele vitákba, olyannal meg végképp nem foglalkozik, aki értelmetlen érvekkel próbálja önt meggyőzni igazáról. Tudja, hogy okos enged...

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Egy kicsit nehezen indul majd a nap, de még egy lendületet véve a hét utolsó munkanapján, hamar belerázódik majd a feladatokba. A délutánt már töltse a barátokkal!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Tegnap este még nem gondolta volna, hogy minden feladatát befejezi. A kicsit zűrzavaros időszak után a mai nap végére azonban megnyugvást lel majd.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– A mai nap a válaszkeresésekkel telik majd. Képes lehet egy problémán tovább is rágódni, de végül belátja majd, ezek a „gondok” inkább a jellemfejlődését szolgálják.

Bak (december 22.–január 20.)
– Nagyon nagy befolyással lesznek döntéseire az érzelmek a mai napon. Ez lehet jó is, vagy rossz is, önnek csak arra kell figyelnie, hogy túlzottan ne ragadtassa el magát.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Próbálja elterelni figyelmét a pénzügyekről, mert teljesen őrületbe kergetik. Munka után húzzon futócipőt, irány a természet és egy csapásra megszabadul a gondoktól.

Halak (február 21.–március 20.)
– Pozitív emberként nem tudja hova rakni a gonoszkodásokat. Önnek nincs szüksége ezeknek az embereknek a „barátságára”. Miért töltené akkor ma a szabadidejét is velük?




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!