Horoszkópok

2014.11.18. 11:03

Napi horoszkóp - A Koshoz ma bekopogtathat a szerelem

A Bika vegye számba, kit bánthatott meg, mert valaki haragszik rá.

Kos (március 21–április 20.) – Több jel is utal arra, hogy nagy változások vannak kialakulóban ön körül. Például ha még egyedülálló, akkor most bekopogtathat önhöz a szerelem. Akár már ma is!

Bika (április 21–május 20.) – Mostanság igen könnyen jöttek önnek a sikerek, ezért nem árt vigyáznia, nehogy átessen a ló másik oldalára. Vegye számba, kit bánthatott meg, mert valaki haragszik önre.

Ikrek (május 21–június 21.) – Újfent bizonyítania kell kitartását egy ügyben. Meg kell mutatnia, hogy mennyire fontos önnek a dolog, amire még a mai nap folyamán lehetőséget is fog kapni.

Rák (június 22–július 22.) – A mostanság a fejében kavargó dolgokat mindenképpen át kell rágnia magában még egyszer. Inkább aludjon rájuk még egyet, ne hozzon elhamarkodott döntést.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Felütötte egy probléma a fejét, még nagyobb gond, hogy most nem számíthat senkire. Szereti kikérni barátai véleményét, de ez most olyan dolog, ami csak magára tartozik.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Nagy lendülettel vetette bele magát valamibe, aminek kapcsán az utóbbi napokban egy kicsit elbizonytalanodott. Őrizze meg hitét és kitartását, jó úton jár, higgye el!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Minden ember más és más. Így van ez a szerelemben is. Ha valaki nem úgy mutatja ki az érzelmeit, mint ahogy ön, az még nem azt jelenti, hogy nem szereti viszont.

Skorpió (október 24– november 22.) – Olyan ajánlatot kaphat ma, amire már nagyon régen vár. Azonban mint minden, ez sem lenne ingyen. Minden mást félre kellene tennie érte. Gondolja meg, hogy megéri e!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Hajtós napokon van túl, ezért nem csoda, hogy jól esik kicsit leülni és megfeledkezni a világ gondjairól. Ha erőt tud belőle meríteni, álmodozzon csak nyugodtan!

Bak (december 22– január 20.) – Munka után, a kora estét töltse sportolással, ha teheti. Lehet, hogy kicsit fáradt a hosszú nap után, de higgye el, hogy nagyon sok energiával fogja feltölteni egy kis kikapcsolódás.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A mai nap a munkáról fog szólni. Toppon kell lennie és minden feladatát maximálisan ellátnia. Az este meg lesz a jutalma a nehéz nap után, remekül érzi majd magát!

Halak (február 21– március 20.) – Ma nincs apelláta, ellentmondást nem tűrően végzi a dolgát, és ugyanezt a határozott fellépést és pozitív hozzáállást várja el az ön környezetében lévőktől is.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!