Horoszkópok

2015.03.01. 17:53

Napi horoszkóp - A Kosnak ma különös élményben lesz része

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma egy különös élményben lesz része, mert a nap egy nagy meglepetést tartogat önnek. Ez annyira felvillanyozza, hogy napokra megváltoztathatja a hangulatát.

Bika (április 21.–május 20.)
– Ha teheti, ma legyen minél többet a friss levegőn! Régen volt lehetősége így kikapcsolódni, élvezze a szabad idejét családjával, barátaival. Este még egy kellemes meglepetés is várja.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Ismételten nehéz helyzetben találta magát. Ideje kisebb számadást végeznie, nem ön generálja-e ezeket magának.Megfontoltabbnak kellene lennie!

Rák (június 22–július 22.)
– Kezdi megunni, hogy folyamatosan mások helyett kell dolgoznia. Beszéljen az érintettekkel, mielőtt még jobban kiborulna.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Óvakodjon ma a nagyobb üzleti döntésektől. Halasszon inkább mindent a jövő hétre. Ha ma dönt, előfordulhat, hogy megpróbálják rászedni.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ön szeret a maga feje után menni, mások tanácsát pedig elutasítja. Ma nehézre fordulhat a helyzet, ezért tanácsos lenne változtatni ezen a taktikán. 

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Egy kevés odafigyeléssel sokat lendíthetne a párkapcsolatán. Ma végre lesz idejük átbeszélni a gondokat, amik már régóta felszínen vannak.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ha folyamatosan ugyanazokkal a problémákkal szembesül, lehet, hogy máshol kellene keresnie azok forrását. Ne hibáztasson másokat!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Lehet, hogy egy feladatra nem a megfelelő embert találta meg. Ez nem az illető hibája, így ha esetleg valamit elront, ne őt korholja!

Bak (december 22.–január 20.)
– Az egész nap a szerelem jegyében fog telni. Remekül kijönnek majd kedvesével, ami nem véletlen, hiszen nagyon egy hullámhosszon vannak. 

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ki kell tartania a tervei mellett, még akkor is, ha úgy tűnik, egyedül van velük és senki sem tartja őket jó ötletnek. 

Halak (február 21.–március 20.)
– Sajnos nem tudja elkerülni, munkahelyén kritizálni fogják ma. Annyit tehet, hogy nem veszi nagyon a lelkére, mert azzal elrontja az egész napját és a munkakedve is elszáll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!