Horoszkópok

2014.08.06. 11:47

Napi horoszkóp - A mai nap különleges lesz a Szüzek számára

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Talán az időjárás teszi, de a hangulata is elég borongós lesz ma. Hajlamosabb sötétebb színben látni a dolgokat, mint amilyenek valójában. Pedig ha belegondol, nincs oka a rosszkedvre. 

Bika (április 21–május 20.)
– A Bikák számára minden szempontból kedvező lesz a mai nap. Sikerülni fog valami, amiben már régóta reménykedett, és szerelmi téren is kedvező változás várható.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Többet kellene az egészségével foglalkoznia, mert mostanában mintha egy kicsit elhanyagolta volna magát. Nem ártana, ha felkeresné az orvosát, és a végére járna a panaszainak.

Rák (június 22–július 22.)
– Üzleti ügyei kiválóan alakulhatnak ma, hosszabb távon is rendeződhet az anyagi helyzete. Olyan ember segít majd ebben, akire korábban nem is számított igazán.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Ne legyen erőszakos a családjával szemben. Ön szereti, ha mindenben érvényesül az akarata, pedig jobban tenné, ha másokra is hallgatna, ezáltal szeretetreméltóbb is lenne.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A mai nap különleges lesz a Szüzek számára, szinte minden úgy alakulhat, ahogyan álmaiban remélte. A munkahelyén is kellemes meglepetésben lehet része.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Egy barátja tanácsot kérhet ma öntől, de nagyon meg kell fontolnia, hogy mit mond neki, mert másokat is érinthet az ügy. Jobban tenné, ha inkább csendben maradna.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Ön gyakran megbánt másokat, és többnyire észre sem veszi. Ez igazi Skorpió-tulajdonság! Ma különösen vigyáznia kellene a nyelvére, mert komolyan megsérthet valakit.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Remek napra van kilátásuk a Nyilasnak! Igazi meglepetésben, nagy örömben lehet részük, és onnan jöhet mindez, ahonnan a legkevésbé sem számítottak rá.

Bak (december 22–január 20.)
– A Bakoknak ma nagy ön- uralomra lehet szükségük, mert egy csomó feladat egyszerre szakadhat a nyakukba. Ahhoz, hogy mindent megoldjanak, nem szabad idegeskedniük.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Egy kisebb csalódás érhette a napokban szerelmi téren, de most újabb lehetőségek nyílhatnak meg ön előtt. Fontos azonban, hogy az elveit semmiképpen ne adja fel!

Halak (február 21–március 20.)
– Szívesen úszkál a megszokott langyos vízben, pedig nem ártana, ha egy kicsit messzebbre is tekintene! Vannak dolgok, amelyeket meg kellene változtatnia az életében! 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!