Horoszkópok

2014.10.29. 09:07

Napi horoszkóp - A Mérleg a szőnyeg alá akarja söpörni a dolgokat

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Az apró dolgoknak is tudni kell örülni! Sok kicsi pozitív történés színesítheti majd a napját, amiket remélhetőleg tud értékelni. Tudja, hogy aki a kicsit nem becsüli

Bika (április 21.–május 20.)
– Az utóbbi napok, hetek teljesen kizsigerelték. Ha teheti, munka után egyből hazamenjen és töltse pihenéssel a szabadidejét, hogy még egy utolsó nagy lendületet vegyen a hétre.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Néha félre kell tegyük a saját gőgünket. Ma nem várt segítséget kaphat valakitől, akit annyira nem kedvel. Önön múlik, hogy, leküzdve büszkeségét, hagy e segíteni magán.

Rák (június 22.–július 22.)
– Egy rendkívül fontos ügyben kellene mihamarabb döntenie, de ön már egy jó ideje rágódik a kérdésen. Próbálja elhatározni magát, nehogy a két szék között a pad alá essen.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Valaki mintha csak arra játszana, hogy önt kihozza a sodrából. Ne menjen bele ezekbe a vitákba, mert akkor neki szerez vele örömet. Inkább ne is foglalkozzon az illetővel!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem jellemző önre, hogy tűzről pattant legyen, ezért környezete sincs éppen felkészülve erre a hangulatára. Kicsit hirtelenebb lehet, mint máskor, ezért vigyázzon!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Egy-két dolgot szívesen a szőnyeg alá söpörne, de ezek felett sem lehet elsiklani. Egyszerű rutinmunkákról van szó, tehát ne nyomassza velük tovább a saját lelkét!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Úgy érzi, hogy már megcsatázott valamiért, de mégsem született meg a várt eredmény. Egy hajszálnyira van a céltól, tehát ne éppen ma adja fel az álmait!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nem kell attól félnie, hogy új ötleteit leszavazzák, önt pedig esetleg kinevetik miattuk. Bátran prezentálja őket még ma és higgye el, hogy sikert fog velük aratni!

Bak (december 22.–január 20.)
– Kisebb vitába keveredhet ma a nézetei okán, amivel semmi gond. Csak arra készüljön, lehet, hogy ki kell állnia magáért nagyobb hallgatóság előtt is, tehát viselkedjen határozottan!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nézze reálisan a dolgokat, és rá fog jönni, hogy nincs miért aggódnia. Rengeteg energiát megspórolt volna magának, ha már korábban végiggondolja a dolgokat. Lazítson!

Halak (február 21.–március 20.)
– Mindenki a maga sorsának a kovácsa, így ne fájjon a feje mások balgasága miatt. Vannak helyzetek, amikor nem lehet segíteni. Illetve éppen az a segítség, ha nem avatkozunk közbe!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!