Horoszkópok

2014.06.16. 09:18

Napi horoszkóp - A Mérleg csináljon ma egy görbe napot!

A Szűz ma szellemileg és fizikailag is egyaránt a csúcson érezheti magát.

Kos (március 21–április 20.) – Kedves Kos! Próbálja ma megállni, hogy mindenbe beleüti az orrát. Nem fontos mindig véleményt nyilvánítani, főleg akkor, ha senki sem kéri – ezt üzenik önnek a csillagok.

Bika (április 21–május 20.) – Ma belecsöppenhet egy veszekedés kellős közepébe a munkahelyén. Amennyire csak lehetséges, maradjon a háttérben, különben még ön húzza a rövidebbet.

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikrek ma hivatalos lesz egy ünnepélyes fogadásra, amihez persze először egyáltalán nem fűlik a foga. Később mégis jól fogja érezni magát, csak ne legyenek előítéletei.

Rák (június 22–július 22.) – Komoly dilemma előtt állhat ma a Rák, ami az érzelmeit illeti. Nem tudja eldönteni, hogy amit érez, az jó irányba viszi-e tovább az életét. Vegye elő a józan ítélőképességét!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Ön ma kimondhatja a döntő szót egy családi perpatvarban: egyszer s mindenkorra pontot tehet egy elhúzódó ügy végére, így megússzák, hogy jogászhoz kelljen fordulni.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – A Szűz ma szellemileg és fizikailag is egyaránt a csúcson érezheti magát. A munkahelyén kiváló ötletei lesznek, amit főnöke anyagilag kellőképpen díjazni fog.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Kedves Mérleg! Csináljon ma egy görbe napot: vegyen ki szabadságot, és a barátjával menjenek el kirándulni, a természet pozitív energiája mindkettőjükre jó hatással lesz!

Skorpió (október 24– november 22.) – Többet ésszel, mint erővel – a Skorpió tartsa ezt ma szem előtt, s akkor rendkívül elegánsan megold majd egy kényes konfliktushelyzetet a munka- helyén.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Ma szüksége lesz arra, hogy megőrizze a higgadtságát, ugyanis egy kollégája durván beszól önnek. Számoljon el magában tízig, utána pedig felejtse el úgy, ahogy van.

Bak (december 22– január 20.) – Kedves Bak! Ha úgy érezné, hogy semmi jót nem talál a mai napjában, ráadásul a munkája is felettébb nyomasztaná, akkor épp itt az ideje, hogy elmenjen szabadságra.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A csillagok azt jelzik, hogy a Vízöntőnél ma elérkezett a változtatás ideje: fogadja el a felajánlott új munkahelyet, nyugodtan hagyja ott a régit – így cselekszik helyesen.

Halak (február 21– március 20.) – Semmi sem lehet jobb annál, mintha az ember egy last minute utazáson tud részt venni. Ön se hagyja ki! Ne is gondolkodjon ezen, már ma kezdjen hozzá a csomagoláshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!