Horoszkópok

2015.03.25. 14:41

Napi horoszkóp - A Mérleg elképzelése kiváló, adja elő határozottan

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Szépen csendben fog eltelni a délelőttje, hacsak nem keresi a bajt, akkor minden különösebb izgalom nélkül átvészeli a délutánt is. Este hódoljon kedvenc sport-jának!

Bika (április 21.–május 20.)
– Legyen egy kicsit körültekintőbb, készen kell állni a váratlan helyzetekre! Egyik kollégája az ön helyére pályázik, így jól gondolja meg, hogy kivel miről beszél a munkahelyén!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Most nincs mentség, önnek kell szembenéznie a kihívásokkal, ugyanis ezt a feladatot más nem oldhatja meg ön helyett. Meglátja, rengeteget profitál belőle, ha túllendül rajta!

Rák (június 22.–július 22.)
– Váratlan, izgalmas helyzetek teszik majd izgalmassá a napját, ráadásul egy régi barátság válhat többé, talán szerelemmé a napokban. Adjon egy lehetőséget a dolognak!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nem bír megülni egy helyben, folyamatosan csinálna valamit, ráadásul rendkívül kommunikatív lesz egész nap. Ennek köszönhetően egy fontos, új ismeretségre tehet szert!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Egy komolyabb feladatot sodort az útjába az élet, ezt most már tisztán látja. Ne adja fel, rengeteget tanulhat, fejlődhet ha ezt most saját maga oldja meg!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ma minden azon fog múlni, hogy adja elő a dolgokat. Ha kellőképpen határozottan lép fel, akkor egész biztosan nyert ügye lesz! Az elképzelése ugyanis valóban kiváló!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ha eddig nem tudott mélyebb kapcsolatot kialakítani üzletfeleivel, akkor ne ma kezdje el azokat építeni. Inkább csak tegye a dolgát, a diplomáciát pedig hagyja máskorra!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Arra figyeljen, hogy az érzéseit, legyenek azok jók vagy rosszak, az ellenségeinek még csak véletlenül se mutassa ki! Nagyon könnyen kihasználhatják a helyzetet!

Bak (december 22.–január 20.)
– Egyik barátjának most nagy szüksége van önre. Azonban ezt nem fogja mondani, ahhoz túl büszke, ezért magának kell felajánlania azt. Meglátja, mennyire hálás lesz érte!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Pontos terve van a hét utolsó munkanapjaira, és még ha valami közbe is jön, maximálisan felkészülten tudja majd fogadni. Ma sehol sem lehet magán fogást találni!

Halak (február 21.–március 20.)
– Nem mindenkinek olyan egyszerű egy feladat, mint önnek, ezért akár előnyre is szert tehet kollégáival szemben. Esetleg segíthet nekik, hogy népszerűbb legyen. Ön dönt!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!