Napi horoszkóp - A Mérleg elképzelése kiváló, adja elő határozottan

2015. március 26., 00:01
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.–április 20.)
– Szépen csendben fog eltelni a délelőttje, hacsak nem keresi a bajt, akkor minden különösebb izgalom nélkül átvészeli a délutánt is. Este hódoljon kedvenc sport-jának!

Bika (április 21.–május 20.)
– Legyen egy kicsit körültekintőbb, készen kell állni a váratlan helyzetekre! Egyik kollégája az ön helyére pályázik, így jól gondolja meg, hogy kivel miről beszél a munkahelyén!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Most nincs mentség, önnek kell szembenéznie a kihívásokkal, ugyanis ezt a feladatot más nem oldhatja meg ön helyett. Meglátja, rengeteget profitál belőle, ha túllendül rajta!

Rák (június 22.–július 22.)
– Váratlan, izgalmas helyzetek teszik majd izgalmassá a napját, ráadásul egy régi barátság válhat többé, talán szerelemmé a napokban. Adjon egy lehetőséget a dolognak!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nem bír megülni egy helyben, folyamatosan csinálna valamit, ráadásul rendkívül kommunikatív lesz egész nap. Ennek köszönhetően egy fontos, új ismeretségre tehet szert!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Egy komolyabb feladatot sodort az útjába az élet, ezt most már tisztán látja. Ne adja fel, rengeteget tanulhat, fejlődhet ha ezt most saját maga oldja meg!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ma minden azon fog múlni, hogy adja elő a dolgokat. Ha kellőképpen határozottan lép fel, akkor egész biztosan nyert ügye lesz! Az elképzelése ugyanis valóban kiváló!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ha eddig nem tudott mélyebb kapcsolatot kialakítani üzletfeleivel, akkor ne ma kezdje el azokat építeni. Inkább csak tegye a dolgát, a diplomáciát pedig hagyja máskorra!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Arra figyeljen, hogy az érzéseit, legyenek azok jók vagy rosszak, az ellenségeinek még csak véletlenül se mutassa ki! Nagyon könnyen kihasználhatják a helyzetet!

Bak (december 22.–január 20.)
– Egyik barátjának most nagy szüksége van önre. Azonban ezt nem fogja mondani, ahhoz túl büszke, ezért magának kell felajánlania azt. Meglátja, mennyire hálás lesz érte!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Pontos terve van a hét utolsó munkanapjaira, és még ha valami közbe is jön, maximálisan felkészülten tudja majd fogadni. Ma sehol sem lehet magán fogást találni!

Halak (február 21.–március 20.)
– Nem mindenkinek olyan egyszerű egy feladat, mint önnek, ezért akár előnyre is szert tehet kollégáival szemben. Esetleg segíthet nekik, hogy népszerűbb legyen. Ön dönt!


2015. március 26., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...