Horoszkópok

2014.10.05. 16:43

Napi horoszkóp - A Mérleg kedélyeit egy váratlan esemény borzolhatja

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.) – A kalandvágyára nem lehet panasz. Ma szívesen tenne valamit, ami a megszokottól kicsit eltérő. Engedjen a vágyának és ne habozzon hát új dolgokat megismerni.

Bika (április 21–május 20.) – Csak most múlt el a hétvége, de ön teljesen kimerült. Úgy érzi, mindenképpen szünetet kell tartania, különben nem bírja a nap végéig. Lehet, hogy mára egy szabadság a legjobb ötlet.

Ikrek (május 21–június 21.) – Sok teendője akad majd a mai napon, de a körülmények nem lesznek a legkedvezőbbek. Ne hagyja magát befolyásolni, és akkor könnyen túl lesz mindenen.

Rák (június 22–július 22.) – Szerelmi téren régóta nem történt semmi önnel, ezért egy kicsit feszült mostanság. Azonban az élet más területein aratott sikerei lenyűgözőek. Merítsen erőt ezekből!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Karrierjét illetően fontos lépésre készül elszánni magát, amit a legjobb lenne, ha egyik barátjával, családtagjával is megvitatna. Talán ők is tudnak segíteni a döntésben.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Addig szabad nyújtózkodni, amíg a takarónk ér. Ez az energiatartalékainkra is igaz. Próbáljon meg többet pihenni, mert túlvállalta magát az utóbbi időben.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Egy váratlan esemény borzolhatja a kedélyeit a nap végén, de ha higgadt tud maradni, akkor megkönnyíti a saját dolgát is. Tiszta fejjel hamarabb rájön majd a megoldásra.

Skorpió (október 24– november 22.) – Úgy érzi, most minden összejöhet, amit csak elképzelt. Ha ilyen pozitív marad egész nap, akkor a munka is könnyebben megy majd, amiért elismerésben részesülhet.

Nyilas (november 23–december 21.) – Úgy véli, hogy az élet igazságtalan, mert mindig mindenért keményebben meg kell dolgoznia. Ezek a helyzetek viszont megedzik és jobban felkészítik a váratlan helyzetekre.

Bak (december 22– január 20.) – Mostanság munkája révén rengeteg új ismerősre tett szert. Azonban a régi barátokat elhanyagolta. Ha ma keresné egy régi cimbora, ragadja meg az alkalmat és fussanak össze.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Remek tervei vannak a jövőre nézve, de ha nem cselekszik időben, akkor az esélyek hamar tovaszállnak. Ne hagyjon mindig mindent az utolsó pillanatra!

Halak (február 21– március 20.) – Amihez nincs kedve, azt még csak véletlenül se erőltesse. Bárki próbálja rábeszélni valamire, amihez nem füllik a foga, nyugodtan mondja meg neki a véleményét.












Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!