Horoszkópok

2015.08.25. 13:30

Napi horoszkóp - A Mérleg közel van a sikerhez, ne legyen türelmetlen!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Nem érzi jól magát a bőrében, és a feladataival is sokat pepecsel. Egyelőre nem látja át, hogy mit miért csinál, de hamarosan rá fog jönni, hogy minden egy nagyobb képnek a része!

Bika (április 21.–május 20.)
– Időt kell szánnia egy beszélgetésre, még akkor is, ha önnek éppen nem túl sok kedve van hozzá. Az illetőnek nagyon sokat jelent, hogy végre kiöntheti valakinek a lelkét.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Egy teljesen új és fantasztikus élménytől fogja magát eltaszítani, ha továbbra is kötődik a régi dolgokhoz. Meg kell tanulni elengedni a múltat, hogy új dolgokat tapasztalhasson!

Rák (június 22.–július 22.)
– Talán a nagyobb döntéseket nem ma kellene meghoznia. Inkább próbáljon meghúzódni a háttérben és onnan szemlélődni. Tudni fogja, hogy mikor jön el a döntések ideje!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nincs varázsige annak a helyzetnek a megoldására, amiben jelenleg van. Egy dolgot azonban mégis tehet, mégpedig száz százalékig hinni abban, amit csinál! Így sikerülhet!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem találta vicces hangulatban egy élcelődés, amit talán kicsit túlságosan a szívére vett. Az illetőnek semmilyen hátsó gondolata nem volt. Legyen megbocsátó! 

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Közel van a sikerhez, csupán pár simítás van hátra, ön azonban türelmetlen. Úgy véli, így is megfelelhet a dolog. Ezzel a hozzáállással az egész eddigi munkáját veszélyezteti.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Lehet, hogy egy ügyben túl nyers véleményt fogalmazott meg, amit most már nem lehet visszaszívni. Semmiképp ne táncoljon vissza, mert azzal csak magát járatja le!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ön is tudja, hogy hatékonyabban is dolgozhatna, ha egy kicsivel több időt fordítana a tervezésre. Kezdje először a nap egy részével, és meglátja, hogy mennyivel könnyebb!

Bak (december 22.–január 20.)
– Bízza rá magát nyugodtan valakire, hiszen az illetőnek nagyobb a tapasztalata. Éppen abban az időszakban van, amikor talán jobb lenne egy kicsit csak sodródni az eseményekkel.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ne menjen bele semmilyen kétes eredetű üzletbe ma, inkább hagyja az összes anyagi vonzatú döntést máskorra. Valamilyen indokkal lehetőleg térjen ki a válaszadás elől!

Halak (február 21.–március 20.)
– Ahhoz, hogy az élete újra sínre kerüljön, nyugalomra kell lelnie. Ezt csakis a megfelelő emberek között vagy egy kellő kikapcsolódást jelentő programban lelheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!