Horoszkópok

2015.02.17. 14:14

Napi horoszkóp - A Mérleg lepje meg magát egy szép holmival

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Sokszor jó meghallgatni mások véleményét, megvizsgálni több perspektívát és csak utána dönteni. Ma egy fontosabb döntés várhat önre, legalább mérlegeljen előtte.

Bika (április 21.–május 20.)
– Kellemesen telhet a napja, és az utóbbi hetek kemény munkájának gyümölcsét élvezheti. Elismerésekben lehet része, kollégái nem győzik majd vállon veregetni. 

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Ma könnyen megbánthatja egy munkatársát, egy szomszédját, vagy valakit, aki annyira nem áll közel önhöz, de mégis rosszul esik neki, ha indulatosan szól hozzá. 

Rák (június 22.–július 22.)
– Környezetében valamilyen komoly negatív változás állhat be. Ön azonban nem hajlandó ebbe belenyugodni és változtatni kíván. Erőfeszítéseinek meglesz az eredményük.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Mindig csak jönnek az új gondok, amik miatt aggodalmaskodhat. Most éppen szerelmi életét nem találja megfelelőnek. Jól gondoljon meg minden, kedveséhez intézett szót!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ne legyen makacs, nem szabad minden áron ragaszkodni a saját elképzeléseihez. Néha engedjen egy kevés teret a kedvesének is! Máskülönben komoly vitára számíthat!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Jó ideje már, hogy mindig úgy megy el vásárolni, hogy szinte rá sem mer nézni egy szép ruhára vagy valami drága holmira. Igazán meglephetné magát végre valamivel!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Régen volt ennyi szabadideje, mint amennyi majd ma adódik. Használja ki okosan és foglalkozzon végre egy kicsit magával! Sportoljon, szórakozzon!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Néha olyan dolgokat is meg kell tennie a párjáért, amikhez nem éppen fűlik a foga. Higgye el, hogy megéri az áldozatot, nagyon hálás lesz önnek majd!

Bak (december 22.–január 20.)
– Valahogy nem találja a ritmust a munkahelyén, pedig rutinfeladatok vannak éppen soron. Szünetet kellene tartania, hogy kellőképpen fel tudjon töltődni!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Egy baljós előjel figyelmezteti, hogy nincs minden a legnagyobb rendben. Igyekszik barátai tudomására hozni a dolgot, de nem hallgatnak önre. Próbálja kicsit erélyesebben!

Halak (február 21.–március 20.)
– Nagyon jó irányba halad az élete, és mindenben siker koronázza az erőfeszítéseit. Azonban mégis találkozik intő jelekkel, miszerint vissza kellene vennie a tempóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!