Horoszkópok

2014.09.21. 12:26

Napi horoszkóp - A Mérleg ma ne túlórázzon!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Pénzügyi téren kicsit mértéktartóbbnak kellene lennie. Nehezebb napok sorát nyitva most ez a hétfő, de a jó hír, hogy lesz kire támaszkodnia a bajban, mert párja, sokat segít majd

Bika (április 21–május 20.)
– Ha maga alatt van és úgy érzi semmi sem sikerül forduljon ahhoz az életében, amit szeret. Egy hobbi, legyen az művészet, vagy sport korábban is mindig felsegítette a padlóról.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Ön aztán egy igazi társas lény, így nem véletlenül érzi magát kedvetlennek, ha egyedül van. Bármibe fog ma munka után keressen hozzá partnert, jobban telik majd az idő is.

Rák (június 22–július 22.)
– Nagyon nincs kedve egy feladathoz, de sokat segít, elsősorban magán, ha nyel egyet és gyorsan elvégzi. Be kell látnia, nincs más út, hiszen nem szereti a felesleges családi vitákat.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
– Elsősorban mindig magának bizonyít az ember. Ma egy olyan feladattal találkozhat, ami csak az ön személyes fejlődését szolgálja, ezért remek gyakorlási lehetőség.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
– Valaki a tanácsát kéri majd egy dologban, amihez ön ért igazán jól. Ma nem adhat kitérő választ, valamelyik oldalon állást kell majd foglalnia, legyen az bármilyen nehéz is.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Még hétvégén is dolgozott, így kicsit enerváltan veszi tudomásul, hogy ismét hétfő van. Nem egy nap alatt fog tudni megoldani mindent. Ma ne túlórázzon!

Skorpió (október 24– november 22.)
– Kevesebb teendője lesz ma, mint úgy általában szokott lenni, így kicsit jobban elmélyülhet majd a gondolataiban. Egy régi kapcsolatával nem tud mit kezdeni. Vagy mégis?

Nyilas (november 23 – december 21.)
– Végre valaki olyat talált, akivel mindent megbeszélhet. A legféltettebb titkát is megoszthatja vele. Becsülje meg az illetőt, mert ritka az ilyen kapcsolat.

Bak (december 22– január 20.)
– Ma hajlamos lesz minden apró részletben elmélyülni. Nagyon jó tulajdonság az alaposság, de vigyázzon, nehogy emiatt ne végezzen időben valami fontos feladattal.

Vízöntő (január 21– február 20.)
– Ma egy önhöz közel álló személyt bánthat meg akaratán kívül. Ha nem akar magyarázkodni, nem árt kétszer is átgondolnia, mit mond ki és mit tart meg magának.

Halak (február 21– március 20.)
– Szereti, ha úgy tudja végezni a munkáját, hogy közben nem lihegnek folyton a nyakán. Ne hagyja főnökének, hogy siettesse, mert a ha eltér a megszokott tempótól, könnyen hibázhat.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!