Horoszkópok

2015.08.10. 09:41

Napi horoszkóp - A Mérleg ma valóban próbáljon meg nagyban gondolkodni

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Remek meglátásainak köszönhetően egy fontos feladat végére érheteknek ma a munkahelyén. A teljesítményére a főnökei is felkapják a fejüket, és dicséret, sőt talán előléptetés várható.

Bika (április 21.–május 20.) – Kellemes napnak néz elébe, mivel csakis pozitívak a gondolatai. Úgy tűnik, hogy semmi és senki sem ronthatja el a jó kedvét, így pedig tényleg teljesen máshogy fest a világ! Nemde?

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy komoly galibából mentette ki az egyik ismerőse, de a régi rossz viszony okán nem hajlandó neki köszönetet mondani. Le kellene gyűrnie a gőgjét és meghálálni a segítséget!

Rák (június 22–július 22.) – Nagyon rosszul aludt egész éjjel és ezért kimerültnek érzi magát, semmihez sincs energiája. Próbálja csak átvészelni a napot, mert amíg haza nem ér, addig ki fog tartani ez az állapot!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Egy kevés vitára kell számítania ma a párkapcsolatában, ami könnyen elharapózhat, ha félvállról veszi. Ha kellőképpen felkészül rá és nyugodt marad, akkor nem lesz semmi gond!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Szeretne visszakapni egy szívességet, de az időzítés nem a legtökéletesebb. Még egy kicsit várjon vele, de a barátja úgyis fel fogja ajánlani, amint lehetősége lesz rá!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – A kötelező feladatokat szinte lesöpri ma az asztaláról, és azokat a teendőket veszi elő, amikben úgy érzi, hogy kiteljesedhet. Ma valóban próbáljon meg nagyban gondolkodni!

Skorpió (október 24.–november 22.) – A múltkori remek eredmény jó kihatással volt az önbizalmára, szinte szárnyakat adott önnek. Az élet minden területén azt érzi most, hogy nincs lehetetlen az ön számára.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Példát kell mutatnia a környezetében lévőknek, ugyanis egy sor olyan szituációba keveredik, ahol önnek kell majd megmondania, hogy merre vezet a helyes út.

Bak (december 22.–január 20.) – Benne van a pakliban, hogy nem azt a választ fogja kapni valakitől, amit szeretne hallani. Régóta gyötrik kételyek, magának is tartozik annyival, hogy mégis megpróbálja!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Komoly vitába keveredhet a párjával, és az az igazság, hogy ezúttal ön hibázott. Legjobb lenne, ha ezt elismerné, és elnézést kérne. Így gyorsan elsimíthatnák a dolgot!

Halak (február 21.–március 20.) – A bosszankodás sohasem vezet jóra, csak őrlődik, és nem jut egyről a kettőre vele, ráadásul még a rosszakarói is dörzsölik a tenyerüket. Tényleg megéri? Ugye, hogy nem!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!