Horoszkópok

2015.05.18. 12:58

Napi horoszkóp - A Mérleg sokat törődik mások bajával, most már magával is foglalkozzon!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Nem munkahelyi probléma és erősen magánjellegű. Valamit vissza kell segítenie a megszokott kerékvágásba, hogy újra működőképes legyen, mert ebben a formában rengeteg gondot okoz.

Bika (április 21.–május 20.)
– A mai nap teljesen a szerelemről fog szólni. Sokat lehet együtt kedvesével, érzelmi téren minden a legnagyobb rendben van most. Igazán irigylésre méltó a helyzete!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Kissé bosszúsan indul majd a apja, mert valaki nem adott meg minden információt valamivel kapcsolatban, és most emiatt komoly lemaradásban van a többiekkel szemben.

Rák (június 22.–július 22.)
– Túl szigorú magával, ugyanis egy hibát követően nem szabadna ennyi ideig ostoroznia magát. Mások már rég elfeledték azt a malőrt, ön viszont még mindig ezen rugózik.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Tele lesz energiával és lelkesedéssel, amit nagyon jól fog kamatoztatni. Itt az ideje, hogy bevesse magát végre az ellenkező nemnél, hiszen ilyen magabiztossággal tarolni fog!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Semmi oka, hogy kételkedjen magában! Végre kínálkozik egy lehetőség az előrelépésre, most nem szabad meghátrálnia! Csupán egy rutinfeladatról van szó!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Szinte nem jut ideje magára, annyit foglalkozik mások bajaival. Törődhetne kicsit magával is, mert sok mindent elfelejtett az utóbbi időben és söpört be a szőnyeg alá.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Elég gyanakvó természet, és a párjával folytatott viták megszüntetésében most kedvese viselkedése sem segít. Ettől függetlenül próbálja félretenni a féltékenységét!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Az utóbbi időben erősen túlköltekezett, itt lenne az ideje ezzel leállnia. Felelőtlen anyagi döntést hozhat a nap folyamán, nem tanácsos ma nagy vásárlást tervezni.

Bak (december 22.–január 20.)
– Nem hogy komoly döntést kell meghoznia ma, de a lehetőségek között is gyorsan kell választania. Nem lesz könnyű, de ha túllendül ezen a feladaton, akkor fellélegezhet!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nagyon nehezen indította meg a napot, nem volt könnyű már az ágyból sem kikelni. Szerencsére gyorsan lepereg majd a munkaidő és hamar hazaér a kényelembe!

Halak (február 21. március 20.)
– Főleg a szellemi feladatok megoldása lesz ma terítéken a munkahelyén. Remekül teljesít majd, és ma alkalma lesz kicsit javítani anyagi helyzetén is. Ilyen egy jó nap! 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!