Horoszkópok

2014.10.13. 12:46

Napi horoszkóp - A Mérleg szerencsecsillaga magasan ragyog

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Nem könnyű nap lesz a mai, ezért ragadjon meg minden lehetőséget, hogy előrébb jusson és ne elégedjen meg a másodhegedűs szereppel.

Bika (április 21.–május 20.) – A mai napon párkapcsolati problémái lehetnek, amiket próbáljon nem első indulatból kezelni. Fontos a higgadtság, vagy, ha más nem, kérjen tanácsot egyik barátjától.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Környezetében valamilyen komoly negatív változás állhat be. Ön azonban nem hajlandó ebbe belenyugodni és változtatni kíván. Erőfeszítéseinek meglesz az eredménye.

Rák (június 22.–július 22.) – Csalódott és bosszús lehet a mai napon, mivel úgy érzi, semmi sem sikerül. Valójában csak negatív emberekkel veszi körbe magát, akik lehúzzák. Lépjen ki a megszokott társaságból.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ma könnyen megbánthatja egy munkatársát, egy szomszédját, vagy valakit, aki annyira nem áll közel önhöz, de mégis rosszul esik neki, ha indulatosan szól hozzá.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Sok apró bosszúság érheti, ha kihegyezi magát minden részletre. Engedje el ezeket inkább, élvezze csak az életet és tudjon nevetni a dolgokon, illetve saját magán is!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – A szerencsecsillaga magasan ragyog, ezért szinte bármilyen tevékenységét siker fogja koronázni. Merjen nagyot álmodni, bátran belevágni új dolgokba, mert ma nincs határ!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Kellemesen telhet a napja, és az utóbbi hetek kemény munkájának gyümölcsét élvezheti. Elismerésekben lehet része, kollégái nem győzik majd vállon veregetni.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Remek alkalom nyílik saját személyes fejlődésére, és bár ön csapatjátékos, de csak akkor lesz lehetősége nagyot lépni, ha ma öncélúan viselkedik.

Bak (december 22.–január 20.) – Sokszor jó meghallgatni mások véleményét, megvizsgálni több perspektívát és csak utána dönteni. Ma egy fontosabb döntés várhat önre, legalább mérlegeljen előtte.

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Úgy véli majd, hogy egymást érik a szerencsés fordulatok a nap folyamán. Azonban inkább arról van szó, hogy a remek tervezésnek köszönhetően semmi váratlan nem érheti ma.

Halak (február 21.–március 20.) – Legyen megfontolt és körültekintő, mert a kapkodás hibákhoz vezet. Nem kell mindennap megváltani a világot, csak olyanba fogjon, ami rutinfeladatnak mondható.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!