Horoszkópok

2015.11.25. 18:45

Napi horoszkóp - A Mérleg tartson egy kis pihenőt!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21-április 20.)
- Ahogy telik a hét, úgy fogy fokozatosan az energiája, és ma estére már szinte teljesen kiürül a tank. Lehet, hogy ki kellene vennie egy szabadnapot péntekre!

Bika (április 21.-május 20.)
- Mostanság csak úgy elönti a magabiztosság, és nem tudja senki és semmi kizökkenteni kerékvágásból. Már nem foglalkozik a károgókkal és mások kritikáival.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Minden erejét, energiatartalékát össze kell most szednie, hogy sikerrel vegye a héten még hátralévő feladatokat. Ez lehet, hogy ma túlórával, holnap pedig egy nehéz nappal jár majd!

Rák (június 22.-július 22.)
- Bár nagyon tartott a mai naptól, alaptalanok voltak a félelmei, mert elég nyugodt nap lesz. Sőt, még arra is lesz ideje, hogy egy kicsit előre dolgozzon és tervezgessen!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Meg kell találnia a kiutat a jelenlegi helyzetből, és most nem várhat mástól segítséget, csakis saját magán múlik, meddig húzódik még el ez az időszak!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Ha lesz, aki támogatja, egyből egyszerűbbek lesznek a dolgok, azonban egyelőre egyedül kell eljutnia egy bizonyos pontig. Magának kell kitaposnia az ösvényt!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Ne legyen annyira szigorú magához! Igaz, még csak most fogott bele valamibe, de ha túl nagy lendülettel akarja csinálni, hamar beleunhat az egészbe. Tartson egy kis pihenőt!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Több új lehetőség is adódik ma, amik szinte bekopognak az ajtaján, csak kellőképpen résen kell majd lennie. Két kézzel ragadjon meg minden kínálkozó alkalmat!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Legfőbb ideje, hogy végre meghozza a régóta fontolgatott döntést. Ma lehetősége lesz kilépni valakinek az árnyékából! Többé nem kell másért dolgoznia!

Bak (december 22.- január 20.)
- Nagyot hibázott a közelmúltban, és úgy néz ki, hogy nem tanult az esetből, mert ha valaki nem segíti ki, ismét elköveti a baklövést. Olyasmit kell hogy találjon, amit szívből csinál!

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Kicsit korszerűsítené a maga körül lévő dolgokat, amire a délután ideális lehet. Tele és tele van ötletekkel, amiket eltökélten véghezvinne a nap folyamán.

Halak (február 21.- március 20.)
- Kicsit többet kellene foglalkoznia az egészségével, és sportolhatna gyakrabban. Meglátja, ha ehhez tartja magát, akkor a közérzete is egy csapásra javulni fog!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!