Horoszkópok

2015.03.05. 18:30

Napi horoszkóp - A Mérleg töltődjön fel hétvégén!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Nem tudják ma mások meggyőzni az igazukról, ezért teljesen felesleges belebonyolódnia véget nem érő vitákba. Hajthatatlan, makacs, és roppantmód akaratos lesz ma!

Bika (április 21.–május 20.)
– Egyes dolgokat képtelen most világosan látni, éppen ezért ne foglaljon állást velük kapcsolatban. Hagyja a döntést a jövő hétre, pihenjen, hisz lassan itt a hétvége.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nem lehet szépíteni, a közelmúltban hibázott egyet és most kénytelen ezt hallgatni. Viselje méltósággal, nyelje le a békát és tanuljon az esetből! Hamarosan javíthat!

Rák (június 22.–július 22.)
– Hosszú hetek vannak maga mögött, elkészült az erejével. Azonban pár fontos feladat még hátra van, amiket meg tud csinálni.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– A bizonytalanság, ami az utóbbi időben jellemezte önt, már a múlté. Mintha kicserélték volna, ma rendkívül magabiztosan vág neki a teendőinek.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– A mai napon nagylelkű áldozatot fog hozni valakiért, akit saját maga elé helyez. Szerencsére az illető is különleges és tudja, hogy mit tett érte!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nem várhatja el magától, hogy száz százalékot nyújtson, ha nem hagy elég időt a feltöltődésre. A hétvége erre tökéletes alkalmat biztosít majd!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Látszik, hogy a hobbit, amit nemrég választott, tiszta szívvel végzi. Rövid idő alatt hatalmas eredményeket ért el benne!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Komoly döntést kell meghoznia a hétvégén. Már ma válasszal sürgetik, de jól gondolja, hogy aludnia kell még egyet rá. Tisztábban lát majd!

Bak (december 22.– január 20.)
– Egyik barátja a véleményét kérte egy ügyben. Ön azonban fél, hogy megbántja, ha elmondja, mit gondol. Segíteni akkor tud rajta, ha őszinte!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Teljesen felélénkült és szinte átszellemülten végzi a munkáját egész nap. A lendület egészen a nap végéig kitart majd.

Halak (február 21.–március 20.)
– Mindig olyan partnerre vágyott, aki mellett önmaga lehet. A hétvégén találkozhat ezzel a személlyel, tegyen meg mindent, hogy megtartsa!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!