Horoszkópok

2015.03.30. 13:21

Napi horoszkóp - A Mérleg úgy érzi soha nem jut egyről a kettőre

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Sajnos kevés pozitív élmény fogja érni a hét elején, és ráadásul még fáradt is. Próbáljon meg tartalékolni az energiáival és csak annyi munkát végezni, amennyit feltétlenül kell!

Bika (április 21.–május 20.)
– Partnere elvárná öntől, hogy mindent megosszon vele. Legyen szó jelentéktelen dologról, vagy olyasmiről, ami még csak tervként létezik a fejében, jobb lenne elmondani neki!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Kellemetlen mondandója van valakinek, amit nem szabadna tovább magában tartania, mert csak növeli a feszültséget. Inkább üljön le és beszéljék meg a dolgokat!

Rák (június 22.–július 22.)
– Igazán remek nap vár önre, minden olajozottan megy és könnyen jönnek majd az ötletek a jövőre nézve is. Ha a mai napon valami az eszébe jut, mindenképpen vegye fontolóra!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ma minden történés ön körül azt az elképzelését támasztja alá, hogy mindenki maga ellen van. Nem eszik azonban azt olyan forrón, legyen megértőbb a kollégákkal szemben!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Rendkívül izgatott egy ellenőrzés miatt, de az igazság az, hogy nagyon jól felkészült, így semmi félnivalója nincsen. Pazar eredményekkel fog zárulni a nap, ne izguljon!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Kezdi úgy érezni, hogy folyton körbe-körbe halad és soha nem jut egyről a kettőre. A levegőváltozás, egy kevés kikapcsolódás hamar megoldaná motivációs problémáit!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Nehezen kelt fel reggel, nagyon körülményesen indította a napot, de a folytatás már sokkal könnyedebbet ígér. Hamar átlendül a holtponton és felveszi a ritmust!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Több olyan helyzet is megtalálja, amik előrelépési lehetőséggel kecsegtetnek, ám komoly küzdelemmel járnak. A kérdés csupán, hogy ön készen áll-e a kihívásokra!

Bak (december 22.–január 20.)
– Egy igen nagy horderejű vita zárult le a napokban ön és kedvese között. A hangulat azonban még közel sem rózsás. Megpróbálhatná ön megtenni az első lépést!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ma nagy sikerek érhetik a kreativitását próbára tevő feladatokban. Az így szerzett magabiztosság pedig az élet egyik teljesen más területén fogja felvértezni erővel.

Halak (február 21.–március 20.)
– A közelmúltban találkozott egy izgalmas személlyel, akivel egyre szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. Akkor jár el jól, ha hagyja a maguk medrében folyni a dolgokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!