Horoszkópok

2014.07.23. 09:38

Napi horoszkóp - A Mérleg vigyázzon a szájára!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Legyen ma sokkal, de sokkal diplomatikusabb a munkahelyén, mint általában szokott, ez csakis az ön javára válhat a jövőben – ezt tanácsolják mára a Kosnak a csillagok.

Bika (április 21–május 20.)
– Ne hanyagolja el a félévenkénti rendszeres ellenőrzést, használja ki a mai napot arra, hogy felkeresi a fogorvosát, még akkor is, ha úgy érzi, hogy semmi problémája sincs. 

Ikrek (május 21–június 21.)
– Kedves Ikrek! A segítőkészség nem jelent megalázkodást, a kettő között nagy különbség van. Hogy hol a határ, azt önnek kell megtalálnia. Nem érdemes azonban szervilisnek lennie.Rák (június 22–július 22.) – Egy kis színjáték, egy kis blöffölés nyugodtan belefér egy régi kapcsolatba, nem kell attól tartania, hogy párja emiatt elhagyja önt, ahhoz túlságosan is ragaszkodnak egymáshoz.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Az Oroszlán ma kemény, munkás hétköznapra számíthat, ám ettől ő nem esik kétségbe, sőt! Élvezi, szereti a munkáját, a kihívások pedig egyenesen felvillanyozzák.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Ma lehetősége lesz rá, hogy belekezdjen egy olyan munkába, ami aztán a jövőben százszorosan megtérül önnek. Kezdetben azonban számítson a nehézségekre.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Kedves Mérleg! Ma nagyon vigyázzon a szájára, mert könnyen megütheti a bokáját a főnökénél. Inkább ne mondjon semmit, ha nem muszáj, abból baj nem lehet.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Kedves Skorpió! Ön túlságosan büszke ahhoz, hogy segítséget kérjen? Hát akkor oldja meg a problémáit egyedül, de aztán ne reklamáljon, ha nem sikerül. 

Nyilas (november 23–december 21.)
– Túl sokat vállal mostanában a munkahelyén, és a fel-adatok súlya egyre nyomja a vállát. Adjon át a kollégáinak a munkájából, inkább, minthogy hibát hibára halmozzon.

Bak (december 22–január 20.)
– Aki menni akar, az előtt ki kell nyitni az ajtót – tanácsolják a csillagok a Baknak. Nem érdemes marasztalnia a kedvesét, vége van a kapcsolatuknak, és ebbe bele kell nyugodnia. 

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Jó passzban  lesz ma a Vízöntő, amire minden oka meg is van, hiszen anyagi helyzetén jelentősen javíthat. Ami eddig hátrány volt, abból  ma előnyt kovácsolhat.

Halak (február 21–március 20.)
– Egy váratlan fordulat állhat ma be a Halak életében, elképzelhető, hogy lakásváltoztatásra lesz szüksége. Ezt ön egyáltalán nem is bánja, hiszen kedveli a változatosságot.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!