Horoszkópok

2017.03.08. 12:13

Napi horoszkóp - A Nyilas a felettesei ellen is harcol

Az Oroszlánnak a munkahelyi hajsza nagy megerőltetést jelent, de az anyagi kárpótlás sem fog elmaradni.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- A pénzügyeit kellene jobban kontroll alatt tartania, mert most könnyen elszaladhat önnel a ló a költekezés terén Alkalmas nap arra, hogy átvizsgálja a biztosításai papírjait.

Bika (április 21.-május 20.)
- A Hold az Oroszlán jegyéből indul. Ennek köszönhetően jól tud összpontosítani, és tisztán látja azt is, mi a lényeges, és mi a lényegtelen. Nem herdálja el az energiáit feleslegesen.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Hiába minden magára erőltetett szívélyesség, családtagjait most már csak konkrétumokkal tudja meghatni, az ígérgetések ideje lejárt. Így elsősorban önmagával kell megalkudnia.

Rák (június 22-július 22.)
- A pénzügyi gondjai megoldásában sokat segíthet egy isteni szikra, vagy egy jókor tett ajánlat. Egy barátjában nagyot csalódhat, sajnos kiderül, hogy a háta mögött kitárgyalta önt.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- A Hold az Oroszlán jegyében áll. A munkahelyi hajsza most nagy megerőltetést jelent, de az anyagi kárpótlás sem fog elmaradni. Még egy kicsit maradjon kitartó!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Ön elég bátor ahhoz, hogy az elképzeléseit magabiztosan elő tudja adni. Mindig gyakorlatias, és ezzel jó benyomást kelt, a többiek megbíznak önben, és adnak a véleményére.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Munkahelyén fokozott erőfeszítésre készteti a bolygók állása, de a találékonyságára is szüksége lesz a kérdések megoldásához. A pénz vitatémává válhat ön és a kedvese között. 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- A Hold az Oroszlán jegyében áll, emiatt hajlamos lehet arra, hogy túlzottan érzékenyen reagáljon mindenre. Intse magát nagyobb józanságra! 

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Most kész arra, hogy harcoljon, akár a felettesei ellen is, amennyiben erre van szükség a céljai eléréséhez. Fontos önnek, hogy mindenben öné legyen az utolsó szó. 

Bak (december 22.- január 20.)
- Számítania kell a féltékenységre, ne csodálkozzon azon sem, ha Önt belekeverik néhány kínos, megmagyarázhatatlan szituációba, amit nehéz lesz tisztázni.

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Kis csalódás érheti ma. Előfordulhat, hogy egy remélt munkakört nem tud betölteni, vagy egy más terve megy füstbe. Vigasztalja meg magát valami szép dologgal.

Halak (február 21.- március 20.)
- Csodálatos találkozásokban lehet ma része! Ha ön egyedülálló, a Vénusz most küld önnek valakit, akivel boldog lehet! Ne adja fel, akár az interneten is találhat magának párt.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!