Horoszkópok

2015.08.11. 11:39

Napi horoszkóp - A Nyilas buta félreértésbe keveredik

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Lankadt a figyelme és valaki az orránál fogva vezeti egy nagyon fontos ügyben. Egyelőre semmi komoly nem történt, azonban most felébredhetne, hiszen itt lenne az ideje cselekedni!

Bika (április 21.–május 20.)
– Egy kis csapatmunkára lenne szükség otthon, hogy minden ház körüli teendőt be tudjanak fejezni. Talán a családi hangulatra is jó hatással lenne az aktív „kikapcsolódás”!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nagyon szeretne megfelelni valakinek, de nem tudja még pontosan, hogyan járhatna az illető kedvében. Mindenesetre ne izgulja túl a dolgot, mert azzal csak görcsössé válik!

Rák (június 22.–július 22.)
– Egy számára fontos személynél elvesztette a bizalmat, amit nagyon szeretne visszaszerezni, de az illető nem tágít. Vannak dolgok, amelyekre az idő a legjobb megoldás.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nem szabadna ma semmit sem túlbonyolítania, egész egyszerűen csak hallgatnia kellene a megérzéseire. Tegye azt, amit jónak lát, és ne azt, amit mások elvárnának magától!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nagyon nagy lehetőség kapujában áll, amit egyelőre el sem akar hinni. Azonban igenis higgye el, hiszen megdolgozott érte, és most már csak el kell venni azt, ami az öné!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Megérdemel egy kevés kényeztetést ön is, így, ha van valami, amire már olyan régóta vágyik, ma nyugodtan lepje meg magát vele. Ennyit igazán megengedhet magának!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Hozott egy döntést, ami nem volt népszerű a társai körében. Most már talán visszatáncolna, de akkor csak magát járatja le. Tartson ki az elképzelése mellett!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Valakivel elbeszéltek egymás mellett és teljesen padlót fogott. Szerencsére hamar kiderül, hogy buta tévedés történt, de az eset komoly tanulságokkal szolgálhat így is!

Bak (december 22.–január 20.)
– Közömbös lehet ma az emberekkel, igazán nagy követ senki kedvéért sem mozdítana meg, míg mások boldogulásának útjába sem akarna állni. Ma lehet jobb is, ha észrevétlen marad!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Karrierjében minden rendben, sorra kapja a nagyobbnál nagyobb elismeréseket, azonban otthon nem fenékig tejfel az élet. A nagy vitáknak ideje lenne valahogy véget vetni!

Halak (február 21.–március 20.)
– Fájdalmas lépésre kell elszánnia magát ma, vagy valamibe bele kell törődnie. Ami történt, megtörtént, most már azzal foglalkozzon, hogy minél hamarabb túltegye magát rajta!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!