Horoszkópok

2014.09.09. 14:57

Napi horoszkóp - A Nyilas előléptetésre tehet szert

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Sok apróbb meglepetés vár önre ma, amelyektől igazán jó napja lesz. Az így keletkező jó hangulatából pedig ne legyen rest visszaadni egy keveset az ön környezetében élőknek is.

Bika (április 21–május 20.)
– Fontosak az álmok, de mostanság talán túl sokat vállalt, amiért úgy érezheti, hogy semmi sem sikerül. Haladjon szépen sorjában és tűzzön ki egy apróbb célt a mai napra.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Egy kicsit el van havazva, de higgye el, megéri kitartani és végigvinni, amit elkezdett, mert az út végén siker fogja koronázni az erőfeszítéseit. Ma pozitív fordulat következhet az ügyben.

Rák (június 22–július 22.)
– A legjobb az arany középút. A mai napra is ez lesz igaz. Választás elé állíthatják több helyen is, de nem feltétlenül kell állást foglalnia senki mellett sem. Próbáljon semleges maradni!

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Talán egy picit bizonytalannak érzi a helyzetét mostanság, de ez az állapot még előnyére is válhat. Tudni kell elengedni a dolgokat, hogy teret adjon valami újnak, jobbnak.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Túl sűrűn bocsátkozik számadásba és rendre csak a negatív dolgokat veszi észre, pedig alapvetően ön egy pozitív ember. Ma törekedjen arra, hogy mindenben a szépet lássa!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Ma egyenesen szárnyalhat, így nem különösebben fogja zavarni, hogy sok feladattal találják majd meg. Boldogan fog a munkába temetkezni, mert így szabad lesz a hétvége.

Skorpió (október 24–november 22.)
– A legnagyobb káosz közepette egy nem várt segítség fog érkezni, tehát ha elveszettnek is érzi ma valamikor a helyzetet, ne adja fel, csak ragadja majd meg a segítő kezet.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Ma kamatoztathatja képességeit, csak legyen elég bátor felszínre hozni őket. Ne szégyelljen a munkahelyén sem megszólalni, mert így tehet szert egy előléptetésre.

Bak (december 22–január 20.)
– Hallgassa meg azt, aki ma egy ötlettel ön elé áll, mert tehermentesítheti ezáltal. A túlhajszolt napokat követően pedig jól jön majd egy kis munkamegosztás.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Ön is érzi, hogy változtatni kellene az életvitelén és egy kicsit többet sportolni. Ne halogassa tovább a dolgot, húzza fel a futócipőt és kocogjon egyet ma munka után!

Halak (február 21–március 20.)
– Szánjon időt arra, hogy a dolgok mögé nézzen, akkor egyből meg fogja érteni a környezetében élők cselekedeteinek okát. Nyugodtabb nap vár önre, így lesz lehetősége elgondolkodni.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!