Horoszkópok

2015.05.19. 12:58

Napi horoszkóp - A Nyilas érzelmi élete a feje tetejére állhat ma

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma minden bátorságát összeszedve igen kockázatos manőverekbe kezdhet, de vakmerőségét siker fogja koronázni. Rendezze tartozásait is, amitől teljesen felszabadul majd!

Bika (április 21.–május 20.)
– Van, amikor azzal tud a legtöbbet segíteni, hogyha a háttérben marad és onnan figyeli, hogy mi történik. Az egyik családtagjának is így fogja megoldani a problémáját.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Hatalmas most a nyomás, és olyasmiért kell tartania a hátát, ami nem különösebben tartozna önre. Azonban gondoljon arra, hogy ettől a tapasztalattól is csak erősebb lesz!

Rák (június 22.–július 22.)
– A ma hozott döntések hosszú időre meghatározzák majd az életét, sorsfordítók lehetnek! Ne engedje senkinek se, hogy sürgesse, hiszen nagyon fontos kérdésekről van szó.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Kicsit fogja vissza a vágyait, tanulja meg értékelni a kicsit is, és akkor a kedve is sokkal jobb lesz, ha nem kapaszkodik elérhetetlen dolgokba. Jók a tervei, de nem egyből lesz eredmény.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem az ön dolga, hogy kitalálja, hogy más mit akar. Pláne, ha az illető maga se tudja, mik a tervei. Állítsa választás elé, mert így csak feleslegesen rabolják egymás idejét!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ma a szokottnál is szigorúbbnak kell lennie magához, hogy a végére érjen minden feladatának. Ha pontot tud tenni minden ügy végére, sokkal jobban fogja érezni magát.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Sokszor nem is gondolnánk, hogy a segítség lehet egy szó, vagy csak érdeklődés a másik ember hogyléte felől. Az egyik barátja is csak arra vágyik, hogy meghallgassák.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Érzelmi élete teljesen a feje tetejére állhat ma. Engedjen a csábításnak, hiszen tetszik a helyzet, de azért nem árt az óvatosság, amikor kezd komolyabbra fordulni a dolog.

Bak (december 22.–január 20.)
– Szeretne minél hamarabb túlesni egy feladaton, de nem biztos, hogy még száz százalékig felkészült rá. Azonban ha ennyire terhes a dolog, akkor lehet, hogy jobb letudni.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Egy ötletének köszönhetően igen népszerű lehet, ezért nem ártana kigondolni előre, hogy mihez kezd ezzel. Fontos kapcsolatok birtokába kerülhet, amik később még jól jöhetnek!

Halak (február 21.–március 20.)
– Egész egyszerűen csak el kellene végre döntenie, hogy mit akar. Ha határozott elképzelése lenne, akkor az meghozná a nyugalmat, a lelki békét, és könnyebben is tervezne!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!