Horoszkópok

2016.08.25. 10:41

Napi horoszkóp - A Nyilas hatékonyabban is intézhetné ügyeit

A Halak igazán irigylésre méltó helyzetben van.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Nagyon meghajtotta munkahelyén a hét utolsó napjait, mert nagyszabású tervei voltak, amik közül azonban sajnos pár a jövő hétre kell hogy maradjon most már. Ezen ne bánkódjon!

Bika (április 21.-május 20.) - Ma egy nagyon fontos tapasztalattal gazdagodhat, ha figyelmes lesz az ismeretlenek társaságában. Az új emberek felnyithatják a szemét egy bizonyos ügyben.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nagyon fontos jelen körülmények közepette, hogy tartalékolja energiáit. Nem szabad minden puskaport ellőnie már egy feladat legelején, különben nem marad semmi a hajrára!

Rák (június 22.-július 22.) - Ideális alkalmakat kínál majd végig a mai nap az ismerkedésre, flörtölésre. Aztán csak óvatosan a nagy udvarlásokkal, nehogy valakinek olyan ígéretet tegyen, amit nem is akar betartani!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ne hagyja, hogy mások kihasználják pillanatnyi gyengeségét! Bármennyire is nehéz, álljon még egyszer a sarkára és mutassa meg, hogy mit tud. Majd a hétvégén tud pihenni!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Bármennyire is szereti megőrizni a hidegvérét, ma már nem fogja tovább bírni, és hangot kell majd adnia a véleményének. Lehet, hogy ez egyeseket sérteni fog, de mondja meg!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Csodákra képes a sportolás, mert amikor letörtnek és fáradtnak érzi magát, lehet, hogy pont egy kevés mozgás lesz az, ami kiragadja ebből a rossz hangulatból, állapotból.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Karrierje szempontjából fontos emberekkel ismerkedhet meg a mai nap folyamán. Legyen nagyon figyelmes, mert minden egyes percben sokat tanulhat tőlük.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ennél sokkal hatékonyabban is intézhetné ügyeit. Látja, néha nem ártana egy kevéske tervezés, mert akkor lehet, hogy a nem várt eseményeket is könnyebben venné.

Bak (december 22.- január 20.) - Nem rossz az elképzelése, csak egy kicsit fel kellene frissítenie, hagyni, hogy új impulzusok érjék. Ezt a szükséges pluszt éppen ma kaphatja meg az egyik közelebbi ismerősétől.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ez a nap lesz a legszerencsésebb nap az egész héten az ön számára. Minden, amit csak szeretett volna, elérhető közelségbe kerül, jókedvű, vidám és pozitív lesz mindvégig.

Halak (február 21.- március 20.) - Olyan régi emlékek törtek ma magára, hogy rossz érzés fogta el. Ne feledje, az idő mindig mindent megszépít. Igazán irigylésre méltó helyzetben van most is. Jusson eszébe!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!