Horoszkópok

2015.02.11. 13:49

Napi horoszkóp - A Nyilas kicsattan az energiától

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Valaki folyton akadályokat gördít az útjába és ellehetetleníti a munkáját. Majdnem végzetes hibát is követ ebből kifolyólag, de még szerencsére időben észreveszi az ármánykodást.

Bika (április 21.–május 20.)
– Nagyon sok időt fordított mostanság a karrierjére és a befektetett energia most megtérülni látszik. Semmi sem lehetetlen, rendkívül felkészült, senki sem állhat az útjába!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Egy dolog a munkahelyén ,vagy a környezetében roppant mód zavarja, de egyelőre nem talált rá megoldást. Ma időt kellene rá fordítani, hogy meglelje a megoldást!

Rák (június 22–július 22.)
– Valaki annyira elvarázsolta, hogy teljesen máshogy látja a világot. Kicsit gyengédebb mindenkivel szemben, könnyebben fogja fel az életet, és persze vidámabb is.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Egyik régi ismerősével lesz szerencséje találkozni, de az illető valamiért hűvösen viselkedik önnel. Lehet, hogy tudtán kívül megbántotta. Itt lenne az ideje rendezni a dolgot!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– A munkájában rendkívül profinak tartja mindenki. Azonban ma le kellene térnie a kijelölt útról, hogy valakinek segíthessen. Legalábbis ez lenne a helyen lépés!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Hiába alakultak remekül a dolgok az utóbbi időben, mégis valami nyugtalanítja. Balsejtelme beigazolódik, valaki megpróbálja hátba támadni. Szerencse, hogy számított erre!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Sűrű nap vár önre, tele kihívásokkal, amikkel remekül meg is birkózik! Okos dolog lenne azonban kisebb szüneteket is beiktatni a nagy hajtás közepette! 

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Csak úgy kicsattan az energiától, irigylésre méltó az életkedve. Remek alkalom a mai nap, hogy a szőnyeg alá söpört dolgokat elővegye és megoldja őket!

Bak (december 22.–január 20.)
– Törölnie kellene minden eddigi történést a fejében és egy új kezdetre koncentrálnia! Hagyja maga mögött a múltat és nyisson ajtót a jövőre. Egy izgalmas új világ van mögötte!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Kissé nyugtalan lehet a napja, mert úgy érzi, hogy folytonos eredménykényszer alatt áll. Ennek ellenére ne siessen el semmit, legyen alapos és akkor sikert ér el!

Halak (február 21.–március 20.)
– Párkapcsolatában tisztázódhatnak azok a kérdések, amik problémákat szültek kettejük között. Nem lesz könnyű beszélgetés, de mindenképpen a javukra válhat. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!