Horoszkópok

2014.11.24. 15:15

Napi horoszkóp - A Nyilas ma kerülje a pesszimista embereket

A Kosnak talán itt volna az ideje, hogy lehorgonyozzon valaki oldalán.

Kos (március 21–április 20.) – Ön mindig próbálja a kalandokat keresni az életben, így a párkapcsolatok terén is. Azonban lassacskán talán itt volna az ideje, hogy lehorgonyozzon valaki oldalán.

Bika (április 21–május 20.) – Remek tervei, elképzelései vannak a jövőt illetően, de egyelőre korlátozottak a lehetőségei a megvalósításukhoz. Tartson ki, már nincs messze, hogy elérje céljait!

Ikrek (május 21–június 21.) – Nagy ijedség érheti a nap folyamán, mert elfelejtett egy fontos határidőt. Azonban a kezdeti pánikot követően, ha rendezi sorait, akkor még időben a végére ér majd mindennek.

Rák (június 22–július 22.) – Most akármilyen feladatot kap, nyugodtan elvállalhatja, mert irigylésre méltó, elsöprő lendületben van. Szinte nincs olyan kihívás, amit most ne tudna könnyedén leküzdeni.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Nagyon pozitívan veselkedik neki a napnak és öntudatos a céljait tekintve. Meg is lesznek az eredményei, mivel olyan területen is sikereket érhet el, ahol korábban nem várt.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Van, hogy nehéz kimondani, amit gondolunk, de mégis jóval könnyebb, mint hosszú távon elhallgatni az igazságot. Jobb, ha még most előáll ezzel, mert később jóval nehezebb lesz!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Egy váratlan találkozás a múlt egyik darabjával felkavarhatja. Nyugodjon meg, mindenkinek van az életében egy szakasz, amire nem büszke! Ettől is lett mára az, aki!

Skorpió (október 24– november 22.) – Kicsit vizsgálja felül, mi az, amit ön követel, és mi az, amit nyújt. Igyekezzen jobban összhangba hozni a kettőt, és akkor nagyobb súlya lesz mondandójának.

Nyilas (november 23–december 21.) – Nem mindegy, kit sodor az élet az útjába ma. Kerülje el nagy ívben a pesszimista embereket, mert a negatív felfogásuk az utolsó, amire most önnek szüksége van.

Bak (december 22– január 20.) – Ön egy rendkívül barátságos és kommunikatív ember, de a munkahelyén nem mindenki annyira jólelkű, mint ön. Jól vigyázzon, hogy kivel osztja meg a titkait!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Az utóbbi időben kissé paranoiássá vált, valamitől mindig retteg. Fogadja el, hogy nincs mindenre rálátásunk, és bizonyos dolgoknak csak meg kell történniük.

Halak (február 21– március 20.) – Ha egyik ismerőse egy világraszóló ötlettel állna elő, próbáljon meg nemet mondani neki. Korábban már bedőlt neki, ne essen még egyszer ebbe a hibába!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!