Horoszkópok

2014.11.20. 12:28

Napi horoszkóp - A Nyilas ma kötekedő hangulatban lehet

A Mérleg pazar hétvégének néz elébe.

Kos (március 21–április 20.) – Munkahelyén remekül teljesít, párkapcsolatában és családi életében is a legnagyobb rendben van most minden. Este ráadásul még egy kellemes meglepetés is érheti!

Bika (április 21–május 20.) – Ha túl tudja tenni magát az utolsó munkanap okozta fáradalmakon, akkor komoly eredményeket érhet ma el. Ha végez minden teendőjével, nyugodt hétvégéje lesz.

Ikrek (május 21–június 21.) – Sok teher nyomja most a vállát, úgy érezheti, hogy mindenki akar önből egy kis darabot. Ne értékelje alul a regenerálódás varázsát. Szánjon időt a pihenésre

Rák (június 22–július 22.) – Ma minden, amit eltervezett borulni fog. Szerencsére kitűnően alkalmazkodik majd a nem várt helyzetekhez is. Ez pedig remek alkalom arra, hogy fejlessze kreativitását.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Most még megőrizheti méltóságát, ha visszavonulót fúj egy bizonyos ügyben. Vannak olyan helyzetek, amikor néha le kell írni a veszteségét és egyszerűen csak továbblépni.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – El kell fogadnia, hogy nem mindenki játszik nyílt lapokkal. Vannak, akik ármánykodással érik el, amit akarnak. Ön azonban csak tegye becsülettel a dolgát!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Pazar hétvégének néz elébe, amit már ma délután megkezd majd. Akár barátaival, akár párjával tervez kikapcsolódást, remekül érzi majd magát. Megérdemli a pihenést!

Skorpió (október 24– november 22.) – A munkahelyén nagyon sikeres napot fog zárni, ha megpróbál mindent délelőtt intézni. Délutánra eléri a fáradtság és már csak a hétvége fog a fejében járni.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Ma igen kötekedős, csipkelődős hangulatban lehet, ezért legalább azoknak, akik igazán közel állnak a szívéhez gondolja meg kétszer, hogy mit mond.

Bak (december 22– január 20.) – Ön alapvetően egy konfliktuskerülő ember, de ha valamelyik barátjáért kell kiállni, akkor nem hezitál. Ma is egy ilyen helyzet adódhat, de azért ne menjen túl messzire!

Vízöntő (január 21– február 20.) – A hétvége közeledtével egyre többet ábrándozik. Sokat jár a fejében, hogy valami teljesen újba fog. Örömmel vágjon bele az elképzeléseibe, élvezni fogja!

Halak (február 21– március 20.) – Remekül vannak párjával, mert végre nem azt vizslatja folyton benne, hogy vajon megfelel e az elképzeléseinek, hanem azokat a dolgokat élvezi, amik összekötik vele.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!